Ana sayfa Dizi Haberleri İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir ikilisinin Baş Belası dizisi geçer not aldı!

İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir ikilisinin Baş Belası dizisi geçer not aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – atv ekranlarının yeni dizisi Baş Belası dün akşam ilk bölümü ile yayın hayatına başladı. İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir ikilisini başrolde buluşturan dizinin ilk bölümüne yönelik olarak sosyal medyada çok olumlu yorumlar yapıldı.

Polisiye öykülere çok meraklı olan psikolog İpek karakterine hayat veren İrem Helvacıoğlu’na bu rol çok yakıştırıldı. Oyuncunun hayranları “İrem’e bu rol inanılmaz yakışmış, içim açıldı resmen, çok neşeli bir karakter bayıldım” diye yorum bıraktı.

Cinayet büro başkomiseri Şahin Kaya rolünde ise Seçkin Özdemir bulunuyor ve oyuncunun hayranları da karakteri çok beğendiklerini yönelik olumlu yorumlar yaptılar.

Baş Belası dizisinin hem hikayesi hem de atmosferi, hikayenin anlatım tarzı izleyicileri büyük beğenisini kazandı. Dizinin senaryosunu da beğenen izleyiciler ilk bölümden olumlu not verdiler.

İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir ikilisinin Baş Belası dizisi geçer not aldı! 7

İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir ikilisinin iyi bir dizi çifti olabileceklerini de belirten Baş Belası dizisini izleyenler, hikayenin tutmasını ve dizinin uzun süreli olmasını istiyor.

Bu yaz dizilerinin çiftlerinin çok iyi seçildiğine yönelik ortak bir görüş de sosyal medyada dikkatleri çekiyor. Komedi ile polisiye olayları bir araya getiren Baş Belası isimli dizinin tarzı da izleyicileri memnun etti.

Dizinin 27 Haziran pazar akşamı yayınlanacak olan ikinci yeni bölümü de heyecanla bekleniyor. Hayranlar bir hafta nasıl bekleyeceklerini, ipek ve Şahin karakterlerini izlemeyi çok sevdiklerini ifade eden güzel yorumlar paylaşıyor.