Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu’na İpek rolü ne kadar da yakıştı, dişi Sherlock Holmes gibiydi!

İrem Helvacıoğlu’na İpek rolü ne kadar da yakıştı, dişi Sherlock Holmes gibiydi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu geride bıraktığımız kış sezonunda Star TV ekranında yayınlanan Seni Çok Bekledim isimli dizide Özcan Deniz ile partner olmuştu. Oyuncu yine başarılı bir iş çıkarmış olsa da hem dizi çok izlenmedi hem de aradaki yaş farkı nedeniyle başrol çiftine birçok izleyici itiraz etmişti.

İrem Helvacıoğlu hayranları Seni Çok Bekledim dizisini çok de içlerine sindirememişti. 13 bölüm süren bu yapımdan kısa bir süre sonra ünlü oyuncu bu sefer atv’nin Baş Belası isimli polisiye ile komediyi iç içe getiren yeni dizisinde yer aldı.

Seçkin Özdemir ile partner olan İrem Helvacıoğlu’nun hayranları dün yayınlanan ilk bölümden sonra sosyal medyada iltifat üstüne iltifat yaptı. Diziyi çok beğenen hayranlar, psikolog İpek karakterinde Helvacıoğlu’nu çok iyi buldu. Bu karaktere de oyuncuyu yakıştıran hayranları, beklediklerinden çok daha iyi bir yapımı karşılarında bulunca mutlu oldu.

İrem Helvacıoğlu'na İpek rolü ne kadar da yakıştı, dişi Sherlock Holmes gibiydi! 11

“İpek sen mükemmel bir karaktersin” diye yorum bırakan izleyiciler, Helvacıoğlu’nun karakterini de aşırı derecede beğendi.

Bir dizi hayranı şöyle yazdı: İrem Helvacıoğlu dişi Sherlock Holmes rolünde çok güzel olmuş. Bize böyle kafası çalışan kadın karakterlerle gelin. Bıktık saftirik kadınlar izlemekten. On numara dizi olmuş Baş Belası. Çok beğendim. Seçkin Özdemir de resmen kendini bulmuş bu polis rolünde.”

Helvacıoğlu’nun hem tarzını hem karakterini hem de oyunculuğunu aşırı derecede beğendiklerini belirten bir çok dizi hayranı sosyal platformlarda duydukları memnuniyeti dile getiren birçok yorumda bulundu.

İrem Helvacıoğlu'na İpek rolü ne kadar da yakıştı, dişi Sherlock Holmes gibiydi! 12

İrem Helvacıoğlu'na İpek rolü ne kadar da yakıştı, dişi Sherlock Holmes gibiydi! 13

İrem Helvacıoğlu'na İpek rolü ne kadar da yakıştı, dişi Sherlock Holmes gibiydi! 14

İrem Helvacıoğlu'na İpek rolü ne kadar da yakıştı, dişi Sherlock Holmes gibiydi! 15