Ana sayfa Sosyal Medya İsmail Ege Şaşmaz’a yine ayrılık yolları gözüktü!

İsmail Ege Şaşmaz’a yine ayrılık yolları gözüktü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aytaç Şaşmaz’ın ağabeyi İsmail Ege Şaşmaz, 2013 yılından bu yana ekranlarda yer almaya devam ediyor. Güneşi Beklerken isimli dizideki Barış Erdoğan karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkan oyuncu, 8 yıllık bir kariyere sahip.

Günebakan, Aşk Yalanı Sever, Aşk Laftan Anlamaz, Lise Devriyesi, Mehmetçik Kutül Amare dizilerinin ardından son dönemin dikkat çeken iki dizisinde rol kapan oyuncu, geniş bir hayran kitlesine sahip.

Sen Çal Kapımı dizisinde Kaan Karadağ karakteri ile bir süre rol alan İsmail Ege Şaşmaz, son olarak da Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Faysal karakterini canlandırdı. Oyuncu, başarılı performansı ile TRT1 ekranında popülerliğini artırmayı başardı.

Ancak oyuncu adına artık ayrılma vakti geldi.24 Mayıs Pazartesi akşamı 33. bölümü yayınlanacak olan tarihi dizi, 35. bölümüyle birlikte sezon finali yapacak.

İlk sezonun son bölümlerinde Sevda Erginci ile birlikte İsmail Ege Şaşmaz’ın da ayrılığı izleyicileri üzecek. Turna ve Faysal karakterleri 2. sezonda yapımda olmayacak.

Oyuncu, şimdiye kadar projede iyi bir oyunculuk sergiledi ve başarılı çıkışını sürdürdü. 24 Mayıs Pazartesi günü yayınlanacak olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin 33. bölüm fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.