Ana sayfa Sosyal Medya İlayda Çevik’in yeni dizi anlaşması çok akıllıca bir hamle!

İlayda Çevik’in yeni dizi anlaşması çok akıllıca bir hamle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin öne çıkan ve dikkatleri çeken kadın oyuncularından birisi de İlayda Çevik… Başarılı performansları ile bilinen farklı karakterleri ekrana yansıtmakta sıkıntı yaşamayan ve izleyicilerin rahatsız olduğu rollerde çok başarılı olan İlayda Çevik, aradığı diziyi buldu.

İlk 3 sezonu müthiş bir başarı ile giden, 3. sezonu yakında tamamlayacak olan Bir Zamanlar Çukurova’ya yeni bir kadın karakteri geliyor. Bu karakter de İlayda Çevik tarafından canlandırılacak. Daha önce yeni kadın karakteri için Bahar Şahin ile görüşme yapıldığı ama genç oyuncunun yeni bir dizide yer almak için bu teklifi kabul etmediği ifade edilmişti.

İlayda Çevik, 4. sezonda da çok başarılı olması beklenen atv dizisinde çok sürpriz ve çok renkli bir karakter ile hayranlarını yine şaşırtacak. Çevik, son dönemde dikkat çeken roller canlandırdı.

2013 yılında dizi setlerinde yer almaya başlayan oyuncu, Karagül’de Maya karakteri ile öne çıkmıştı. Bu yapımda Ayça Ayşin Turan ile birlikte büyük bir çıkışa imzasını atan İlayda Çevik, ardından İsimsizler dizisinde Yıldız ve Sen Anlat Karadeniz’de ise Berrak olarak hayranlarının karşısında yer aldı.

Gel Dese Aşk isimli dizide Bahar karakterinde ve çok tartışmalı bir rolle yer alan oyuncu, son olarak ise Sen Çal Kapımı dizi hayranlarını gıcık eden Balca Koçak olarak ekrandaydı.

İlayda Çevik’in yeni sezonda Bir Zamanlar Çukurova’nın kadrosunda yer almayı tercih etmesi, önemli bir adım ve doğru bir karar. Oyuncu, kasvetli yapısıyla tam da karakter oyuncularını barındırmasıyla meşhur olan atv dizisinde yine herkesin dikkatini çekecektir.

İlayda Çevik hayranları da oyuncunun yeni dizi kararından memnun ve heyecanlı yeni karakteri görmeyi bekliyor.