Ana sayfa Dizi Fragmanları Show TV final tehlikesi yaşayan dizisi için yeni bir karar aldı!

Show TV final tehlikesi yaşayan dizisi için yeni bir karar aldı!

tarafından ker_def

Show TV’nin yeni dizisi Yalancı, Cuma akşamları izleyicilerle buluştu. İlk 6 bölümü yayınlanan dizinin düşük kalan reytingleri nedeniyle final tehlikesi yaşadığı biliniyordu. Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci ikilisinin başrolündeki dizi için, kanal yönetimi tarafından önemli bir karar alındı.

Süreç Film imzalı dizisi “Yalancı” yeni bölümleriyle artık salı akşamları izleyiciyle buluşacak. Geçtiğimiz hafta çarpıcı gelişmelerin yaşandığı Yalancı’nın merakla beklenen yedinci bölümü 2 Kasım Salı akşamı Show TV’de izleyicilerin karşısına çıkacak. Show TV, bu sezon İçimizden Biri isimli diziyi de pazar akşamları yayınlamış ama reytingler düşük gelince salı akşamlarına almıştı. Ancak dizi yine iyi reytingler elde edemeyince 6. bölümde final kararı verilmişti.

Yalancı dizisi için de önce gün değişikliği geldi, yeni gününde dizinin reytinglerinin daha iyi gelmesi umudu var. Ancak reytingler düzelmez ise final tehlikesi yeniden belirecektir.

Dizinin önceki günlerde yayınlanan tanıtımı da büyük ses getirmişti. Görkem’in Deniz’i uyardığı heyecan dolu tanıtımda Mehmet Emir, Doruk’un öğretmenine yemeğe çıkmayı teklif ediyor. Deniz ise bu yemeği engellemek için Hilal’le konuşuyor. Yasemin, Deniz’e kendini affettirmeye çalışırken Murat’ın “Bir ipucu buldum” sözleri merak uyandırıyor. Deniz’in salonunda Mehmet Emir’in yemeğe davet ettiği Hilal’in bulunması ise izleyenleri şoke ediyor.

Yönetmenliğini başarılı isim Hülya Gezer’in yaptığı, senaryosunu Yazıhane ekibinin kaleme aldığı Yalancı dizisinin başrollerinde Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak yer alıyor.

Diğer oyuncu kadrosu ise şöyle: İmer Özgün, Murat Kılıç, Serkan Tınmaz, Efsane Odağ, Fatih Berk Şahin, Emir Çubukçu, Öyküsu Özyürek, Ozan Ayhan, Gizem Erman Soysaldı, Mesut Yılmaz, Doğa Karakaş, Sema Çeyrekbaşı, Özgür Şahin,

“Yalancı” yeni bölümüyle 2 Kasım Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!