Ana sayfa Dizi Haberleri İşte bu habere zıplanır! Leyla ile Mecnun’un yayın tarihi belli oldu!

İşte bu habere zıplanır! Leyla ile Mecnun’un yayın tarihi belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir zamanların fenomen dizisi çok yakında yeniden izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Sancılı geçen hazırlık sürecinin ardından bir süre önce çekimlere başlayan dizinin yayın tarihi belli oldu.

Bir zamanlar TRT ekranlarında izleyiciyle buluşan Leyla ile Mecnun, çok yakında dijital platform Exxen’de yeniden hayranlarının karşısına çıkacak. Onur Ünlü’nün yönetmenliğini yaptığı Leyla ile Mecnun dizisinin yeni dönemi için ekip yaklaşık bir ay önce bir araya geldi ve çekimler başladı.

Leyla ile Mecnun’un yeniden başlayacak olması yıllardır bunu bekleyen izleyicileri de mutluluktan havalara uçurdu. Bazı izleyiciler sırf Leyla ile Mecnun’u izlemek için Exxen’e abone olacağını söylüyor.

Tüm bu gelişmeler sürerken dizinin yeni sezonunun ilk bölümünün yayınlanacağı tarih belli oldu. Buna göre Leyla ile Mecnun’un yeni sezonunun ilk bölümü 3 Eylül Cuma akşamı Exxen ekranında olacak.

İşte bu habere zıplanır! Leyla ile Mecnun'un yayın tarihi belli oldu! 7

Şimdi dizinin yeni bölümleri büyük bir merakla bekleniyor. Dizide İsmail Abi karakterini canlandıran Serkan Keskin, kısa süre önce yaptığı açıklamada çekimlerin bittiğini söyledi. Keskin 40 günlük çekimler boyunca 10 bölüm çektiklerini belirtti.

2011 yılında başlayan ve 2014 yılında hayranlarının tüm itirazlarına rağmen final yapan dizinin üzerinden yedi yıl geçti. Ancak heyecanından hiçbir şey kaybetmedi. Dizinin kadrosu da neredeyse eskisinin aynısı. Sadece Leyla’yı oynayacak oyuncu değişti. Yeni bölümlerde Leyla’yı Sefirin Kızı dizisiyle parlayan, son olarak Masumiyet dizisiyle oyunculuktaki yeteneğini gösteren Deniz Işın canlandıracak.

Burak Aksak’ın senaryosunu yazdığı Leyla ile Mecnun dizisinde Ali Atay, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan, Osman Sonant, Cengiz Bozkurt ve Köksal Engür rol alıyor.