Ana sayfa Dizi Haberleri Yabancı Damat’ın yeni versiyonu geliyor! Yeni dizi İçimizden Biri çekimlere başladı!

Yabancı Damat’ın yeni versiyonu geliyor! Yeni dizi İçimizden Biri çekimlere başladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin yeni sezonda ekranlara getirmeye hazırlandığı İçimizden Biri dizisinde hazırlıklar tamamlandı, ilk bölüm için start verildi. Çekimlere başlayan dizinin eylül ayında ekranda olması bekleniyor.

İçimizden Biri dizisinin çekimleri Marmaris’te gerçekleştiriliyor. En son, yine Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisini yöneten Ersoy Güler, İçimizden Biri’nin de yönetmen koltuğunda oturuyor.

Dizinin başrollerini iki genç oyuncu, Özge Yağız ve Bora Akkaş paylaşıyor. Özge Yağız’ı son olarak Sol Yanım dizisinde izlemiştik. Bora Akkaş ise genç yaşına rağmen çok daha deneyimli bir oyuncu. Çocukluk yıllarından bu yana setlerde olan Akkaş, Geniş Aile, Yüksek Giriş, Aslan Ailem gibi dizilerde ve birçok sinema filminde rol aldı.

Bir Türk kızıyla İrlandalı genç bir erkeğin aşkını anlatacak dizide Özge Yağız, Havva Aladağ, Borak Akkaş da Adam (Türkçe Adem) Wilson karakterini canlandıracak. Dizi bir anlamda Adem ile Havva hikayesi olacak.

Yabancı Damat'ın yeni versiyonu geliyor! Yeni dizi İçimizden Biri çekimlere başladı! 7

Dizide çok deneyimli oyuncular da var. Havva’nın babasını Mustafa Avkıran canlandırırken Adem’in annesi Eva’ya ise Derya Alabora hayat verecek. Adam’ın babası rolünde ise Renan Bilek’i izleyeceğiz.

Dizinin diğer oyuncularının canlandıracağı karakterler ise şöyle: Deniz Cengiz (Hanım Gürler), Burak Satıbol (Gürbüz Gürler), Ceren Karakoç Yalazoğlu (Hatun Gürler), Korhan Herduran (Hulusi Güler), Faruk Akgören (Bahtiyar Tatlılı), Asuman Dabak (Büklüm Tatlılı) ve İrem Tuncer (Fatoş)

Bir Türk kızının yabancı bir erkekle aşkını izleyeceğimiz dizi, yıllar önce Kanal D’de ekrana gelen ve herkes tarafından çok sevilerek izlenen Yabancı Damat’ın yeni bir versiyonu olacak.