Ana sayfa Sosyal Medya İşte Burcu Biricik’in eşinin gözünden Camdaki Kız!..

İşte Burcu Biricik’in eşinin gözünden Camdaki Kız!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Perşembe akşamları izleyicilerle Kanal D ekranında buluşan Camdaki Kız dizisi, 3. sezonuyla da reyting rekorları kırmaya devam ediyor.  Milyonlarca kişinin heyecanla takip ettiği Camdaki Kız’ın başarısının altında, yetenekli oyuncu kadrosunun yanı sıra, sette yaratılan sinerjinin de etkisi büyük.

Oyuncuların birbiriyle iyi anlaştıkları ve sette çalışırken aynı zamanda çok eğlendikleri de zaman zaman yaptıkları sosyal medya paylaşımlardan anlaşılıyor.

Camdaki Kız ekibini bu defa Burcu Biricik’in reklamcı eşi Emre Yetkin görüntüledi. Burcu Biricik sette, eşinin çektiği siyah beyaz fotoğrafları instagram hesabında yayınladı.

İşte Burcu Biricik'in eşinin gözünden Camdaki Kız!.. 10

Camdaki Kız’da canlandırdığı ‘Nalan’ karakteri ile kariyerinin adeta zirvesine çıkan oyuncu, dizide annesi ‘Feride’yi canlandıran usta oyuncu Nur Sürer’le de samimi poz verdi.

İşte Burcu Biricik'in eşinin gözünden Camdaki Kız!.. 11

Selma Ergeç, Tuğrul Tülek, Enis Arıkan, Feyyaz Şerifoğlu, Tamer Levent ve Devrim Yakut’un da aralarında bulunduğu pek çok usta ismin yer aldığı Camdaki Kız ekibinin fotoğrafları dizinin hayranlarından çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

İşte Burcu Biricik'in eşinin gözünden Camdaki Kız!.. 12

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, sette çok iyi bir aile ortamının oluştuğunu ve herkesin aynı duyguyu paylaştığını söyleyen Burcu Biricik; “Kolay kolay bulunmayan bir ekip. Hepimiz aynı şeyi söylüyoruz zaten. Set çok keyifli olduğu için bizim için de bu kadar tatlı sosyalleşip bir de bunun iş olması bizim için çok keyifli. Tabii ki o da ekrana yansıyor. Senaryo tam hızını aldı. O yüzden reytinglerimiz de tatlı, keyfimiz yerinde” diye konuşmuştu.

İşte Burcu Biricik'in eşinin gözünden Camdaki Kız!.. 13

Burcu Biricik açıklamasında; Camdaki Kız dizisindeki ‘Nalan’ karakterinin üzerine yapışması gibi bir sorun görmediğini de belirterek, oyuncular için bir rolde uzun süre kalmanın artık bir sorun yaratmadığını da ifade etmişti.