Ana sayfa Dizi Haberleri Tuzak dizisi finale giderken ilginç tezatlık! Talat Bulut eleştiriler sıraladı, Bensu Soral’ın heyecanı ise ilk günkü gibi!

Tuzak dizisi finale giderken ilginç tezatlık! Talat Bulut eleştiriler sıraladı, Bensu Soral’ın heyecanı ise ilk günkü gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun heyecanla beklenen dizilerinden birisi de Tuzak aldı. Uzun süre dizi hayranlarının büyük heyecanla beklediği proje yayınlandıktan sonra reytingleri ile adeta hayal kırıklığı yarattı.

Akın Akınözü ile Bensu Soral ikilisinin başrolünde yer aldığı Tuzak dizisinin düşük gelen reytingler sonrası önce yayın saati ileriye alındı ve ardından da 13. bölümde final yapacağına yönelik iddialar ortaya atıldı.

Tuzak dizisinde başrol oyuncularından birisi de Talat Bulut ve usta oyuncu senaryoya yönelik ciddi eleştirilerde de bulundu. İlk başladığında yazılan karakter ile haftalar geçtikten sonra karakterin geldiği noktanın iyi olmadığını ifade eden Talat Bulut, senaryo hatalarına dikkati çektiği röportajıyla, Tuzak dizisindeki asıl büyük sorunu ortaya koymuştu.

Talat Bulut için başarısızlığın altında senaryoda yaşanan değişimler yatıyor. Ancak Bensu Soral’a sorulursa ünlü oyuncu hala ilk günün heyecanı ile sete gidiyor ve yoğun bir tempoda çalışmalarına devam ediyor.

Tuzak dizisi finale giderken ilginç tezatlık! Talat Bulut eleştiriler sıraladı, Bensu Soral'ın heyecanı ise ilk günkü gibi! 8

Sosyal medyada Tuzak dizisiyle ilgili eleştirilerin arttığı bir ortamda Bensu Soral şunları söyledi: “Her şey yolunda. Yarın yine çok erken kalkıp sete gideceğim.”

Bensu Soral için Tuzak dizisi hala büyük bir heyecan duyduğu bir proje iken, Talat Bulut’in eleştirileri üst üste sıralaması da ilginç bir durum oluşturdu.

Tuzak dizisi finale giderken ilginç tezatlık! Talat Bulut eleştiriler sıraladı, Bensu Soral'ın heyecanı ise ilk günkü gibi! 9

Talat Bulut, açıklamasında Tuzak dizisindeki hatayı şu şekilde ifade etti: “Herkesin ilgisini çekebilecek bir alan yaratmak lazım. O alan içerisinde de hikayenin dağılımlarını yapmamız lazım. Belki o bizde yok. Siz performansını istediğiniz kadar dinç tutun, sizi etkileyen senaryo varsa, sizi etkileyen reji varsa, sizi etkileyen kanal yayını varsa… Kolektivizm anlayışı ve dağılımını henüz kabullenemedik.”