Ana sayfa Dizi Fragmanları İşte Kanal D’nin yurt dışında çok ses getirecek yeni dizisi!

İşte Kanal D’nin yurt dışında çok ses getirecek yeni dizisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D geçen sezon Yaralı Kuşlar isimli günlük diziyi yayına almıştı. Dizinin uzun sürmemesinin nedeni reytinglerin düşük gelmesiydi. Ancak bu dizi yurt dışında iyi bir satış sağlayınca Kanal D, yeni sezon için yeni bir günlük dizi daha yayınlama kararı aldı.

Kırık Hayatlar isimli yeni dizi bugün saat 11.00 itibari ile Kanal D ekranında izleyicilerle buluştu. Başrollerini Meltem Akçöl ile Erdem Yılmaz’ın paylaştığı dizinin yapımını Nöbetçi Yapım üstleniyor. Yapımcılığını Berna Akpınar ile Metin Namlısesli’nin üstlendiği yeni günlük dizisi Kırık Hayatlar hafta içi her gün saat 11.00’da ekrandaki yerini alacak.

İşte Kanal D'nin yurt dışında çok ses getirecek yeni dizisi! 8

Kanal D, geçen sezondan Yaralı Kuşlar deneyimine sahip olduğu için yeni günlük dizisini öyle kolay kolay yayından kaldırmaz. Zira reytinglerin yanı sıra yurt dışı satışları da büyük önem taşıyor. Ayrıca Dmax ismiyle yurt dışına yönelik olarak bir atılım yapan Demirören Medya’nın yeni dizilere çok ihtiyacı var.

Kırık Hayatlar dizisi de yurt dışı odaklı bir anlayış ile ilerleyecek ve reytingler Türkiye’de tatmin etmese bile yurt dışı hesap edilerek yayında tutulacaktır.

İşte Kanal D'nin yurt dışında çok ses getirecek yeni dizisi! 9

Çünkü yurt dışında bu tür pembe diziler çok tutuyor. Özellikle de günlük dizi formatında yayınlamak isteyen yabancı kanallar için Kırık Hayatlar iyi bir tercih olabilir.

Kanal D’nin de hesabı yurt dışı olacağından dizinin Türkiye performansının düşük olması sorun olmayacaktır.

İşte Kırık Hayatlar dizisi birinci bölümünden fragman: