Ana sayfa Dizi Haberleri İşte o kritik an! Masumlar Apartmanı’nda Safiye kapıyı açtı, karşısında bakın kim var!

İşte o kritik an! Masumlar Apartmanı’nda Safiye kapıyı açtı, karşısında bakın kim var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, ilk 10 bölümü ile sezonun en iyi performansını sergiledi. Çok başarılı reyting sonuçları ile göz dolduran dizinin hikayesinde de en ufak bir düşüş yok. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 11.yeni bölümünde ise büyük gün geldi.

Yıllar önce kaybettiğini sandığı büyük aşkı Naci’nin yıllar sonra kapısını çaldığı Safiye’nin gözünden yaş dökülüyor. O an neler yaşanacak, tüm izleyiciler heyecanla bekliyor. Naci’nin gelişiyle birlikte Safiye’de büyük bir değişim ve bir heyecan dalgası olması bekleniyordu.

11. bölüm fragmanına da yansıyan bu durum, Safiye’nin düzelmesi konusunda önemli bir tetikleyici unsur olabilir. Tansel Öngel’in Naci karakterini canlandıracağını da hatırlatalım.

Safiye ve Naci’nin yıllar sonraki ilk karşılaşması için herkes heyecanlı… Naci, kapının zilini çalıyor ve Safiye kapıyı açıyor. Fragmanda bundan sonrası yok. Ancak 24 Kasım Salı akşamı devamını TRT1 ekranında izleyebilirsiniz.

Han ile İnci’nin aşkının yanı sıra, bir türlü kavuşamayan Gülben ve Esat’ın aşk acısına şimdi de Safiye ve Naci’nin ki katılacak… İnci, Gülben ve Safiye… Aşktan yana dertli üç kadın… Birçok izleyici diziden büyük dersler çıkarttığını sosyal medyada belirtiyor.

Ön yargılı olmamak, kimin ne yaşadığını bilmeden onu yargılamak hiç iyi bir şey değildir. İşte bu mesajı Masumlar Apartmanı dizisi izleyicilere vermeyi başardı.

İşte 24 Kasım Salı akşamı yayınlanacak olan dizinin 11. bölümünden ilk fragman: