Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinde olay üstüne olay! Bu kadarını izleyici bile tahmin edemezdi!

Baraj dizisinde olay üstüne olay! Bu kadarını izleyici bile tahmin edemezdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Salı akşamları yayınlanmakta olan Baraj dizisi, son haftalarda vites yükseltti. İlk iki bölümü pandemiden önce yayınlanan ve çok beğenilen dizi, sonrasında 6 aydan uzun süre ara vermişti. Yeniden ekrana dönüşünde ise izleyicilerinin büyük kısmını geri getirmekte zorlanan Baraj dizisinde, hikayedeki değişimler sonunda amaca ulaşmayı sağladı.

Dizide Nazım gerçeği ortaya çıktıktan sonra hikaye öyle hızlı akmaya başladı ve ruhsuz sahneler gidip yerine hareketli ve aksiyon dolu anlar aldı ki, izleyiciler de bir anda yeniden dizinin etrafında kenetlendi. 5’li reytinglere kadar çıkarak müthiş bir geri dönüş yapan Baraj dizisinde 14 bölüm geride kaldı.

24 Kasım Salı akşamı yayınlanacak olan 15 bölümde ise olay üstüne olay var… Nehir, Nazım’a fena halde kapak yapacak. Hakan bey ise Nehir’in peşinde… Nazım’ın arkadaşı olan Hakan neden Nehir ile bu kadar ilgilenip de tesadüfen karşısına çıkıyor? Dizide yine olaylar fena karışacak.

Nehir, “Nazım bizim artık bir araya gelmemiz çok zor, bu durumu zorlaştırma. Beni de bir daha arama” diyerek fena bir kapak yaptı. Nermin konusunda yalan söyleyen Nazım, Nehir ile yeniden nasıl barışacak onu düşünüyor.

Ancak 15. bölümde olaylar bununla bitmeyecek. Hakan bey ile el ele otelden çıkan Nehir, bir araçtan sıkılan kurşun ile vuruluyor. Kanlar içinde yere yığılan Nehir’e ne olacak? İzleyiciler büyük merakta.

Baraj dizisinin hikayesinde beklenmedik gelişmelerin yaşanacağı oyuncular daha önceki röportajlarında belirtmişti. Üst üste izleyicileri şaşırtan hikayesinin gidişatı ile dizinin daha da çok ilgi çekeceği net.

İşte Baraj dizisinin 24 Kasım Salı akşamı yayınlanacak olan 15. bölümünden ilk fragman: