Ana sayfa Sosyal Medya İşte Teşkilat’tan ayrılan Çağlar Ertuğrul’un son hali!..

İşte Teşkilat’tan ayrılan Çağlar Ertuğrul’un son hali!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Teşkilat dizisinde hayat verdiği ‘Serdar Kılıçararslan’ karakteriyle büyük bir hayran kitlesi kazanan yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul, şimdiler ‘Magarsus aslı dijital projesinin çekimleri için Adana’da bulunuyor.

Daha önce yaptığı açıklamada yeni projesi için 15 kilo alacağını ifade eden oyuncunun son hali hayranlarını şaşırttı. Ertuğrul, instagram hesabında kilolu görüntüsünü paylaştı.

Oyuncunun paylaşımına sosyal medyada, ”Allah aşkına bu ne hâl?”, ”Göbek show” ve ”Kilo almak da yakışmış aslında” gibi yorumlar yapıldı.

Yapımcılığı Yamaç Okur ve Serkan Çakarer’e ait Magarsus, Blu TV’de izleyiciyle buluşacak. Dizide Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar’a en son Kanal D’nin Sadakatsiz dizisi ile ekrana gelen Berkay Ateş ve şimdilerde ATV’nin Aldatmak dizisinde rol alan  usta oyuncu Ercan Kesal eşlik ediyor.

Dizinin  yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut üstlenirken, senaryosunu yönetmen Korkut ile birlikte Mustafa Yürüktümen yazdı. Sarıbahçe’de narenciye ticareti yapan Kurak ailesinin hem birbirleriyle hem de bölgede hakimiyet kurmak isteyen dış güçlerle mücadelesini anlatan Magarsus, heyecan dolu bir proje olması ile dikkatleri çekiyor.