Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi tepki almaya o kadar müsait ki, Barış Kılıç’ın tedirginliğinin bir nedeni var!

Kızılcık Şerbeti dizisi tepki almaya o kadar müsait ki, Barış Kılıç’ın tedirginliğinin bir nedeni var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti isimli Show TV dizisinin ilk bölüm 28 Ekim Cuma akşamı izleyicilerle buluşacak. Dizinin şimdiye kadar yayınlanan fragmanları etkili oldu ama bazı kesimlerden de hemen tepkiler gelmeye başladı. Sosyal medyada başlayan bu tepki dalgasını yapımcı Faruk Turgut, hikayenin toplumdaki ön yargılardan kurtulmaya hizmet edeceğini açıklayarak, bu eleştirileri dindirdi.

Dizinin hikayesinde; laik ve seküler bir kadının yetiştirdiği bir genç kadının, muhafazakar bir ailenin oğlu ile evlenmesi ve iki farklı kültürdeki ailenin farklılıkları ile birlikte, ortak bir yaşam sürmesi anlatıyor. Doğa ve Fatih karakterlerini canlandıran Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör de uzun süre gündemden düşmeyecek isimler olacak.

Dizide bir iş adamı olarak dikkatleri çekecek olan Ömer karakterini de usta oyuncu Barış Kılıç canlandıracak. Evrim Alasya ile dizide partner olan oyuncu, Kızılcık Şerbeti dizisinin afiş çekimlerinde konuşurken bile oldukça temkinliydi.

Kızılcık Şerbeti dizisi tepki almaya o kadar müsait ki, Barış Kılıç'ın tedirginliğinin bir nedeni var! 8

Toplumun şu anda içinde bulunduğu ortamdan etkilenerek kurgulanan dizide, empati yapma durumu hemen her sahnede kedisini gösterecek. Barış Kılıç da dizinin toplumdaki bir takım duyguları öne çıkartacağını belirtirken, sözlerine oldukça dikkat ederek konuştu.

Derin bir hikaye sunacaklarını anlatan Barış Kılıç, şunları anlattı: “Çok derin bir hikaye. Hikayenin esasında bizim kendi toplumumuzun ana damar hikayesi. Yıllardır belki de herkesin muzdarip olduğu bir takım hususları ortaya çıkarmak, taraflı, tarafsız herkesin yaşadığı bu toplumda yaşadığı bir takım duyguları ortaya çıkartmak için bir yola çıktık.”

Kızılcık Şerbeti dizisi tepki almaya o kadar müsait ki, Barış Kılıç'ın tedirginliğinin bir nedeni var! 9

Barış Kılıç’ın röportaj sırasında sözlerine çok dikkat etmesi ve yanlış bir algıya meydan vermek istememesi de tavırlarından anlaşılıyordu. Daha önce canlandırdığı karakterleri izleyicilerin çok beğendiğini dile getiren oyuncu, “Bu da yeni bir heyecan benim için. Yeni bir karakter oynayacağım. Daha yeni çıkıyoruz yola, umarım başarılı oluruz” açıklamasında bulundu.

Evrim Alasya ise hikayede kendi ayakları üzerinde durmayı başaran, modern ve seküler bir yaşam tarzını benimsemiş bir anne olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Kıvılcım karakteri sert yapısı ile dikkat çekecek. Evrim Alasya, dizinin bir yüzleşmeye de neden olacağını belirterek, şunları söyledi:

“Biraz ters köşe bir hikaye. İki farklı kültürden ailenin günümüzde çok güncel bir konu. İki farklı kültürden ailenin bir araya gelmesi aslında iki tarafın da izlerken, herkesin kendisiyle yüzleşeceği bir iş.”