Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde tahminler yine alt üst oldu! Yeni bir oyun kuruldu, çok başka şoklar geliyor!

Yargı dizisinde tahminler yine alt üst oldu! Yeni bir oyun kuruldu, çok başka şoklar geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D’nin Pazar akşamları ekrana gelen dizisi Yargı’da yine nefesler tutuldu, ekran başında yine büyük şoklar yaşandı! Kendisine yeni bir aile kurup insanları birbirine düşürerek öldüren kişinin Burak olduğu anlaşıldı. Ceylin, Burak konusunda büyük bir yanılgı yaşamıştı! Tutuldukları yerde aniden ortaya çıkan Burak’ın da bir kurban olduğu sanılıyordu ancak yerlerinin tespit edildiğini anlayan Burak, dövülmüş gibi göstererek kendisini de aynı yere attığını itiraf etti!

Tabii bu itirafları savcılara değil, Yekta’ya itiraf etti! Yekta’nın da başından beri olayı bildiği, çoktan çözdüğü ve Burak’ı da tuzağa düşerek müvekkili olmasını sağladığı anlaşıldı! Yekta, kendi oyunlarını ortaya çıkaran Ceylin, Ilgaz, Pars ve Eren’e savaş ilan etmiş ve düşmanları olarak gördüğü kişilerden intikam almak için de Burak gibi azılı bir katilin müvekkili olmayı seçmişti!

Dizide herkesin yüreğini ağzına getiren anlar yaşandı. Senarist Sema Ergenekon, yine olayları ustaca bir kurguyla öyle bir yere getirdi ki tahminlerin ötesine gidildi! Ceylin ve yanındakiler, tutuldukları yerde sinirleri iyice gerilmiş bir şekilde birbirlerine düşmüşken Ilgaz ve ekibindekiler onları buldu.

Yargı dizisinde tahminler yine alt üst oldu! Yeni bir oyun kuruldu, çok başka şoklar geliyor! 8

Ilgaz, başından beri Burak’tan şüpheleniyordu. Ancak elinde delili olmayınca, Yekta’nın da aniden onun avukatı olarak ortaya çıkıp işi yokuşa sürmesiyle serbest kalmasını seyretti! Fakat yine de içindeki bir his, başka bir şeyler olduğunu anlatıyordu. Sonunda sorgu odasındaki video görüntülerini izleyince o ize ulaştı!

Çınar’ın da Burak’ı kan tuttuğunu söylediği, hemofili hastası olduğunu herkese söylediği sahneler dikkatleri çekiyordu. Burnu kanayan bir memurun, Burak’ın yanına gittiğinde onun hiç tepki vermediğini videodan izleyen Ilgaz, ipucuna ulaştı!

Fakat artık Yekta olayı devralmıştı! İnce ince kurgulayarak Burak’ın eline düşmesini ve böylece, çok ciddi bir davada, üstelik Ceylin’in de ölümle burun buruna geldiği olaydaki kilit kişiyi savunarak dengeleri değiştirmeye başlamıştı!

40. bölümde, Ilgaz’ın delilleri ince ince birleştirerek çözüme ulaşması ve Ceylin’i kurtardığı anlarda herkes nefeslerini tuttu…

Bölüm sonunda öğrenilenler ise Yargı’da yeni bir dönemin başladığının da büyük işaretiydi! Burak’ın gerçekten de kendi ailesine benzer bir aile kurarak o kişileri bir yere kapatıp birbirlerini öldürmelerini izlediği anlaşıldı! 12 yaşındayken kendi ailesini öldürdükten sonra benzer insanları bulup yine öldürüyor ve bir kuyuya atıyordu.

Yargı dizisinde tahminler yine alt üst oldu! Yeni bir oyun kuruldu, çok başka şoklar geliyor! 9

Sonunda kuyu katilinin, adliye muhabiri Burak olduğu ortaya çıktı! O kuyuya birini atarken yıllar önce görülmüştü. Yekta’nın bir müvekkili onu görmüş, olayı tam anlamasa da onunla tartışmıştı. Burak’ın bu olayı büyük paralar ödeyerek kapattığını hatırlayan Yekta, onu adım adım takip edip her şeyi çözmüş ve olayı yetkililere bildirmek yerine, düşmanı olarak gördüğü Ilgaz, Ceylin, Pars ve Eren’den intikam almak için onları da bu büyük davanın içine çekmişti!

Yargı dizisi, büyük şoklarla son bölümde izleyenleri adeta duvara çarptı yine! Gelecek bölümlerde üstüste başka şoklar yaşayacağımız da anlaşılıyor! Eski gücüne yeniden kavuşan Yekta, artık büyük oynuyor!