Ana sayfa Sosyal Medya İşte, Üç Kız Kardeş dizisinde üç çocuk babası Reha Özcan’ın gerçek ailesi!..

İşte, Üç Kız Kardeş dizisinde üç çocuk babası Reha Özcan’ın gerçek ailesi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Bugüne kadar pek çok dizi, film ve tiyatro oyununda izleyici karşısına çıkan usta oyuncu Reha Özcan, İclal Aydın’ın çok satan romanı Üç Kız Kardeş’ten aynı adla televizyona uyarlanan Kanal D’nin  Üç Kız Kardeş dizisinde başrolde yer alıyor.

Dizide üç kız çocuk babası ‘Sadık’ karakterini canlandıran Reha Özcan’ın gerçek hayatta ise yetişkin bir kızı ve oğlu var.

Yeşim Özcan ile mutlu bir evliliği olan oyuncu fırsat buldukça soluğu dizi çekimlerinin yapıldığı Ayvalık’tan İstanbul’da alıyor, eşi ve oğlu ile kızına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Oyuncu instagram hesabından yaptığı paylaşımda ailesine kavuşmanın mutluluğunu şu ifadelerle anlattı; “Uzun zaman sonra, evde hep birlikte buluşma… Hayat hızlı akıyor. Sevmeye zaman kalmıyor. Hayallerini kurduğun dünya için, mücadele ederken, eğer ortak amaç yoksa, gereksiz bir telaş içine giriyorsun. Ortak amaç varsa, her buluştuğun an, müthiş keyifli. Çok özlemişim…”

Üç Kız Kardeş’te Reha Özcan’ın kızlarını Almila Ada, Özgü Kaya ve Melis Berberoğlu canlandırıyor. Dizide oyuncuya eşi ‘Nesrin’ rolünde ise İclal Aydın eşlik ediyor.