Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İzdivaç programları tepki çekti bitti ama dünya pazarında büyük ilgi gördü!

İzdivaç programları tepki çekti bitti ama dünya pazarında büyük ilgi gördü!

tarafından zk zk

RTÜK’ün yasağından sonra geçtiğimiz sezon revaçta olan pek çok izdivaç programı ekrana veda etti. Yerine konulan formatlar ise kayıpları, cinayetleri çözmek için yarışan kriminal programlar oldu. Türkiye’deki ekranlarda zaman zaman tartışmalara konu olan izdivaç ve kriminal programlar, Fransa’nın Cannes kentinde yapılan MIPCOM fuarında büyük ilgi görmüş. Mesut Yar, Posta’daki köşesinde, bu konuda bakın neler söylüyor?

“İZDİVAÇLAR REVAÇTA…

Fresh TV toplantıları Cannes’da en çok itibar gören organizasyonların başında geliyor. Çünkü dünyadaki izleyici trendlerini hep birlikte okuyorsunuz…

Şimdi sıkı durun. Bu toplantıların sıkıştırılmış özetinden yola çıkarak dünyada “izdivaç” olarak bahsettiğimiz içeriklere bir yönelim var. Aynı zamanda yaşama umudu vaat eden “barıştırma” işleri de ilgi çekiyor.

Kriminal işler olarak da özetleyebileceğimiz ‘Olay Yeri’, ‘Gerçeğin peşinde’, ‘Tatlı Sert’ gibi içerikler ve bu içeriklerden yola çıkarak yapılan diziler de çok popüler…

Bilerek ya da bilmeyerek dünyayı yakalamışız. Bir de içeriklerimizi ahlaki olarak gözden geçirirsek, trend belirleyici olabiliriz; emin olun!”