Ana sayfa TV Programları NTV’de yeni sezonda üç bomba isim üç ayrı program yapacak!..

NTV’de yeni sezonda üç bomba isim üç ayrı program yapacak!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV kanalları yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyor, ulusal kanallar ünlü isimlerle dizi anlaşmalarını yaptılar, kimileri çekimlere başladı bile.

NTV ise yeni sezonda ekrana getireceği 3 yeni programın hazırlığını yapıyor. Üç programda da üç ünlü isim ekranlarda izleyici ile buluşacak.

TV eleştirmeni Sina Koloğlu,  sosyal medya hesabından bu programların duyurusunu yaptı. Koloğlu, televizyonların sohbet ve talk show formatlarının önemli markası BBO Yapım’ın, NTV’ye yeni sezonda üç ayrı program hazırlayacağının müjdesini verdi.

NTV'de yeni sezonda üç bomba isim üç ayrı program yapacak!.. 40

Yeni programıyla ekrana gelecek ünlü isimlerden biri oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan. Yeni sezonda ünlü oyuncu ekranlarda ’empati’ kuracak.  Ahmet Mümtaz Taylan’ın sunacağı bir nevi ’40’ benzeri program, merakla bekleniyor.

Yeni sezonda ekrana gelecek ‘Empati’ adı yapımın felsefesi; ‘Kaybettiğimiz empatiyi yakalamak’ olacak. Programda,  farklı görüşlerden isimlerin yer alacağını tahmin ettiğini belirten Sina Koloğlu, Empati’nin  bir hayli tartışma yaratacağını düşündüğünü ifade etti.

NTV’de yayınlanacak diğer program ise aynı zamanda kanalın sabah kuşağı haberlerinin de sunucusu olan Mesut Yar’a ait. Mesut Yar yeni sezonda bir gece sohbet şov programı ile ekranlara gelecek. Program canlı yayın olacak.

Bir diğer program ise ünlü oyuncu Ceyda Düvenci’nin hafta içi her gün sunacağı minik sohbetlerden oluşacak. NTV bu programlar ile ekrandaki boşluğu doldurmayı amaçlıyor.