Ana sayfa Sosyal Medya İzlemeyen çok şey kaçırıyor! Şahsiyet dizisinin başarılarına bir yenisi daha eklendi!

İzlemeyen çok şey kaçırıyor! Şahsiyet dizisinin başarılarına bir yenisi daha eklendi!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay- Dijidal platform PuhuTV’de 2018 yılında yayınlanan Şahsiyet isimli dizinin başarısı hala sürüyor. Onur Saylak’ın yönetmenliğini yaptığı dizide Haluk Bilginer, Cansu Dere, Necip Memili ve Şebnem Bozoklu rol alıyordu.

Polisiye tarzındaki dizide Agah Beyoğlu isimli karakteri oynayan Haluk Bilginer, rolüyle Emmy’de ‘En İyi Oyuncu’ ödülünü de alarak gururlandırmıştı. 12 bölüm yayınlanan dizinin yankıları tüm dünyada sürüyor. Pek çok ülkede gösterime giren dizinin Meksika’da ve İspanya’da yerli versiyonları bile çekiliyor.

Ay Yapım imzalı dizi adeta başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. İnternette yayınlanan diziyi izleyenler, hem oyunculuklar hem de hikaye açısından övgülere boğduğu yapım, oyunculuğuyla da çok sevilen Onur Saylak’ın yönetmiş olması ise başka bir övgü unsuru.

Cansu Dere’nin bir polisi oynadığı dizide Haluk Bilginer’in oynadığı ve Alzheimer hastalığına yakalanması ile birlikte çok ince bir planla cinayetler işlemeye başlayan Agah Beyoğlu karakteri, izleyenlerin uzun süre hafızalarından çıkmayacak bir rol.

Dizinin yeni bir başarısı daha ortaya çıktı. Bu haberi ise Onur Saylak paylaştı. Saylak, başarılı rejisiyle çok konuşulan dizisi Şahsiyet’in Almanya’da gösterime girdiği müjdesini böyle verdi…

Şahsiyet Almanya’ da bugün gösterimde… iyi seyirler @magentatv

İzlemeyen çok şey kaçırıyor! Şahsiyet dizisinin başarılarına bir yenisi daha eklendi! 7