Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisinden bir oyuncu gitti, bir başkası geldi

Ramo dizisinden bir oyuncu gitti, bir başkası geldi

tarafından zk zk

Show TV’de yayınlanan Ramo dizisi, yeni sezona hızlı bir giriş yapmıştı geçtiğimiz haftalarda. Geçtiğimiz sezon Adana’da başlayan hikaye, bu yıl İstanbul’da devam ediyor. Diziyi izleyenler ilk sezonda Cihangir karakterini merak ediyordu. Hikayenin İstanbul’daki ayağında Cihangir ortaya çıktı.

Başarılı oyunculuğuyla rol aldığı her yapımda dikkat çeken ve oynadığı karakterleri fenomen haline getiren Olgun Şimşek, Ramo’da Cihangir karakterini oynuyor. Cihangir’e ulaşan Ramo, sonunda onu yenmek için asıl savaşını başlattı. Adeta akıl oyunlarıyla hep bir adım öne geçmeye başladı.

Sibel Bilgiç ve Murat Yıldırım’ın başrolünde yer aldığı ve BKM Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümünde bir oyuncunun sürpriz ölümü çok şaşırtmıştı.

Cihangir’in oğlu Taner’in bazı gerçeklere ulaşması ve Sibel’in ihanetini ortaya çıkarması üzerine Ramo son anda yetişip Sibel’i kurtarmış ve Taner’i vurmuştu. Psikopat bir karakter olan Taner’in bu kadar kısa sürede diziden ayrılmasını kimse beklemiyordu ancak Taner öldü.

Ramo dizisinden bir oyuncu gitti, bir başkası geldi 8

Dizideki bu ilginç karakteri oynayan Bora Cengiz de bir kaç bölüm yer aldığı ve adeta iz bıraktığı Ramo’dan geçtiğimiz hafta ayrıldı.

Yarın akşam (9 Ekim Cuma) yayınlanacak yeni bir bölümde ise bir başka karakter diziye katılıyor. tv100’de Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre Atakan Çelik diziye katılıyor. Kimi oynayacağı bilinmiyor ama konuk oyuncu olarak geleceği ifade edilmekte. Çelik, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’de rol almakta.

Ramo dizisinden bir oyuncu gitti, bir başkası geldi 9

Ramo’nun yeni bölüm konusu şöyle:

Ramo’nun Köksal’la çalıştığından şüphelenen Cihangir, ona öyle bir oyun oynar ki, Ramo’nun bu oyundan sağ çıkması neredeyse imkansızdır. Cihangir aynı zamanda Sibel’in de peşindedir ve bu sürek avı Sibel’e sonuçları iyi olmayacak bir karar aldırtmak üzeredir.