Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisindeki o adamın kimliğini Şevval Sam’ın paylaşımı ortaya çıkardı!

Sadakatsiz dizisindeki o adamın kimliğini Şevval Sam’ın paylaşımı ortaya çıkardı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.comm/Detay – Sadakatsiz dizisi, fragmanıyla büyük ilgi çekmişti. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in oynadıkları dizi, dün akşam (7 Ekim) ilk bölümüyle ekranlara geldi. Kanal D’nin yeni ve iddialı yapımı, BBC’nin orjinal dizisi olan Doctor Foster uyarlaması.

Med Yapım ve Mednova Yapım imzalı dizinin yönetmenliğini ise Yasak Elma dizisinin 3 sezon yönetmenliğini yapan Neslihan Yeşilyurt üstlenmekte. İddialı proje ile ilgili hazırlıklar aylar öncesinden başlamıştı. Özellikle Cansu Dere’nin yeniden ekrana dönmesi, hayranlarını da çok sevindirdi.

Dizinin hikayesinin yanı sıra oyuncu seçimleri de beğeni kazandı. Reytinglerde Kuruluş Osman dizisinden sonra tüm kategorilerde ilk bölümüyle 2. sıraya yerleşmeyi başarması da dikkatleri çekti.

Sadakatsiz dizisinin ilgi çekeceği biliniyordu ancak beklenenin üstünde bir ilgiyle karşılandı. İlerleyen bölümlerde de aynı ilginin devam edeceği tahmin ediliyor. Çünkü konusuyla da sıradışı bir kadının alışılmışın dışındaki tavırlarıyla orjinal dizi, tüm dünyada izlenmekte.

Cansu Dere’nin başarılı oyunculuğuyla Asya Arslan karakteri, hafızalara kazınacak gibi görünüyor. Bu arada dizide bir kaç güzel tesadüf de söz konusuydu.

Yasak Elma dizisinde başrolde oynayan Şevval Sam, Sadakatsiz dizisine başarılar dileyen bir sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti. Ancak sonrasında yaptığı bir başka paylaşım, pek çok kişinin atladığı ya da bilmediği bir gerçeği de ortaya çıkardı.

Sadakatsiz dizisindeki o adamın kimliğini Şevval Sam'ın paylaşımı ortaya çıkardı! 9

Asya’nın kocası Volkan’dan şüphelenip peşine düştüğü sırada yolda bir kadın ve adam tartışmaktaydı. Adam kadına şiddet uyguluyordu. Hatta Asya’nın arabasının üzerine itti kadını.

İşte o sahnedeki adamı oynayan kişi Emir Tarık Tekin’di. Yani Şevval Sam’ın, Metin Tekin ile evliliğinden olan oğlu. İlk kez bir dizide oynayan Tarık Tekin’i daha sonraki bölümlerde de görmeye devam edeceğiz.

Sadakatsiz dizisindeki o adamın kimliğini Şevval Sam'ın paylaşımı ortaya çıkardı! 10

Bir başka güzel tesadüf ise Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un dizideki oğlunu oynayan kişiydi. Ali Arslan rolündeki oyuncuyu pek çok kişi ‘Bir yerden gözüm ıssırıyor’ diye takip etti ama belki çıkardı, belki bulamadı.

Aslında bu isim Bizim Hikaye dizisindeki Fiko’yu oynayan Alp Akar. Oyuncu, aradan geçen süre içerisinde ergenliğe doğru geçiş yapınca hem sesi hem de görüntüsü epey değişmiş ama dikkatli bakılınca tanımak mümkün.

Sadakatsiz dizisindeki o adamın kimliğini Şevval Sam'ın paylaşımı ortaya çıkardı! 11