Ana sayfa Dizi Haberleri İzleyen herkes Baba dizisinde kendisinden bir şeyler bulacak!

İzleyen herkes Baba dizisinde kendisinden bir şeyler bulacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Anadolu hikayesi olarak ilk tanıtımı yapılan Baba dizisi bu akşam ilk bölümüyle Show TV ekranında olacak. Duayen oyuncu Haluk Bilginer’i beş yıl aradan sonra yeniden ekrana döndüren Baba dizisinin etkileyici tanıtımları izleyenleri şimdiden hikayenin içine çekti.

Başrollerini Türk sinemasının en usta isimlerinden, uluslararası Emmy ödüllü Haluk Bilginer ile son dönemin en başarılı genç oyuncularından Tolga Sarıtaş’ın paylaştığı Baba dizisinin ilk bölümü bu akşam izleyiciyle buluşacak. Dizinin özellikle son günlerde paylaşılan tanıtımları izleyiciyi çok etkileyici bir hikayenin beklediğini gösteriyor.

Baba dizisi Ege’nin Ödemiş kasabasındaki bir aile apartmanında yaşayan Saruhanlı ailesinin hikayesini anlatıyor. Usta oyuncu Haluk Bilginer, ailenin reisini canlandırıyor. Bilginer tipik bir Türk aile reisi karakteriyle herkesin çok yakından tanıdığı babayı ekrana taşıyor.

İzleyen herkes Baba dizisinde kendisinden bir şeyler bulacak! 7

Tolga Sarıtaş ise Haluk Bilginer’in uzun yıllar önce ailesinden ayrılan oğlunu canlandırıyor. Geçmişte yaşanan bir takım olaylar yüzünden yolları ayrılan baba ve oğulun yüzleşmesi dizinin en can alıcı sahnelerini oluşturuyor.

Bu arada Saruhanlı ailesinin, çok zengin akrabalarının bir uçak kazasında yok olmasıyla hayatları bir anda değişiyor. Büyük bir mirasın kaldığı aile için şimdi yeni bir savaş başlıyor. Gerçek anlamda Anadolulu bir ailenin dramını anlatan Baba, herkesin kendisinden bir şeyler bulacağı bir hikayeyi ekrana taşıyor.

Şimdi herkes Baba dizisinin, aynı akşam ATV’de ekrana gelen Destan gibi güçlü bir rakip karşısında reytinglerde nasıl bir başarı elde edeceğine kitlenmiş durumda. Birbirinden son derece farklı iki yapım olan Destan ve Baba’nın arasındaki reyting savaşının sonucu yarın belli olacak.