Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un dostluğu magazin dünyasında parmakla gösteriliyor!..

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un dostluğu magazin dünyasında parmakla gösteriliyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncular Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol, 2017 yılında Kanal D’de yayınlanan Siyah Beyaz Aşk dizisinde başrollerde yer almıştı.

İkilinin dizideki uyumu izleyici tarafından çok sevildi. Siyah Beyaz Aşk dizisi çok uzun soluklu bir proje olmadı ancak gerisinde çok güzel bir dostluk bıraktı.

Dizide iki aşığı canlandıran Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol ikilisi çok iyi dost oldular. İbrahim Çelikkol, 14 Şubat’ta 40 yaşına bastı.

Yakın dostunun doğum gününü unutmayan Birce Akalay, İbrahim Çelikkol’un doğum gününü instagram hesabından yakışıklı oyuncu ile birlikte fotoğraflarını art arda paylaşarak kutladı.

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'un dostluğu magazin dünyasında parmakla gösteriliyor!.. 9

Birce Akalay paylaşımına; “İbo’m! Canımın içi, çocuk ruhlu, yüce gönüllü, koca adam. Yanımda olduğun her güne minnettarım. İyi ki doğdun paşam! Bir ömür ayrılmasın yollarımız, hayat o yayla gibi vefalı kalbine hep ferah ve huzurla gelsin!! İyi ki varsın can yoldaşım” notunu düştü.

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'un dostluğu magazin dünyasında parmakla gösteriliyor!.. 10

Birce Akalay’ın paylaşımları ikilinin hayranlarını da mest etti. İki sevilen oyuncunun fotoğrafları, Birce Akalay’ın 2.5 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabında kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'un dostluğu magazin dünyasında parmakla gösteriliyor!.. 11

Çiftin birlikte rol aldığı Siyah Beyaz Aşk dizisini unutamayan bazı hayranları da ikilinin yeniden bir projede yer almasını istiyorlar.