Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül, sevgililer günü paylaşımlarıyla sosyal medyayı salladı!..

Neslihan Atagül, sevgililer günü paylaşımlarıyla sosyal medyayı salladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Attıkları her adım haber değeri taşıyan ekranların gözde çifti Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül sosyal medyada yine çok konuşulacak paylaşımlara imza attılar.

2017 yılında evlenen çift aynı zamanda mutlu birliktelikleriyle de magazin basınında parmakla gösterilen ünlü çiftler arasında yer alıyor. Neslihan Atagül 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Kadir Doğulu ile birlikte pozlarını instagram hesabından paylaştı.

Eşini öperken pozlarını art arda sıralayan güzel oyuncunun fotoğrafları adeta sosyal medyayı salladı. Kadir Doğulu da eşinin paylaşımlarına ‘Sevgilim’ notuyla yorum yaptı.

Neslihan Atagül, sevgililer günü paylaşımlarıyla sosyal medyayı salladı!.. 66

Türkiye ve dünyanın pek çok ülkesinde hayranları bulunan ünlü çiftin fotoğrafları kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Hayranları fotoğraflara, ‘Maaşallah’ yorumu yapıp nazar boncuğu emojisiyle paylaştılar.

Neslihan Atagül, sevgililer günü paylaşımlarıyla sosyal medyayı salladı!.. 67

Hayranları, iki ünlü oyuncuyu kısa sürede ekranlarda görmek istese de iki ismin de henüz netleşen bir projesi yok. Geçen sezon Sefirin Kızı dizisinde rol alan Neslihan Atagül, sağlık sorunları çıkınca diziye erken veda etmek durumunda kalmıştı. Bir ara büyük sıkıntılar yaşayan, bir hayli de kilo veren oyuncu, aylar sonra sağlığına yeniden kavuştu.

Neslihan Atagül, sevgililer günü paylaşımlarıyla sosyal medyayı salladı!.. 68

Kadir Doğulu ise en son Kanal D’de yayınlanan Aşkın Tarifi dizisiyle ekranlara geldi. Ancak dizi düşük reytinglerinden dolayı sadece 13 bölüm ekranlarda kaldı.