Ana sayfa Dizi Haberleri İzleyici Destan’ı beklemekten yoruldu! Artık yayın tarihi açıklansın istiyor!

İzleyici Destan’ı beklemekten yoruldu! Artık yayın tarihi açıklansın istiyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin uzun süredir tanıtımlarını yaptığı ancak hala yayın tarihini açıklamadığı Destan dizisi izleyici tarafından dört gözle bekleniyor. Daha yayınlanmadan dünyada trend olan dizinin yayın tarihini beklemekten yorulan izleyiciler artık Destan’ın yayınlanacağı günün açıklanmasını istiyor.

ATV’nin Bozdağ Film tarafından çekilen yeni dizisi Destan’ın ilk duyurusu daha yaz aylarında yapılmıştı. Dizinin başrolünde, Hercai dizisiyle çok büyük bir hayran kitlesi edinen Ebru Şahin’in oynayacağının duyurulmasıyla TV izleyicilerini büyük bir heyecan sarmıştı.

Ardından yavaş yavaş Destan’ın konusu, oyuncu kadrosuyla ilgili bilgiler gelmeye başladı. Yaklaşık bir ay önce de dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. Destan dizisi, Hollywood’un aksiyon filmlerini aratmayan sahneleriyle çok büyük ses getirdi.

İzleyici Destan'ı beklemekten yoruldu! Artık yayın tarihi açıklansın istiyor! 7

Destan, eylül ayında Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen ve yüzden fazla ülkeden dizi formatının sergilendiği MIPCOM fuarında dünyanın karşısına çıktı. Fuarda diziye ilgi o kadar büyük oldu ki daha Türkiye’deki yayını başlamadan yurt dışına satıldı.

ATV’nin yeni dizisi Destan ve başrol oyuncusu Ebru Şahin kısa süre önce sosyal medyada dünyanın gündemi oldu. Yeni tanıtımı yayınlanan Destan, Türkiye başta ABD, Norveç, Almanya, Meksika, İspanya, Mısır, Güney Kore, Birleşik Arap Emirlikleri, Çin, Norveç, Almanya, Fransa dahil olmak üzere 50’ye yakın ülkede sosyal medya gündemine girdi.

Tüm bunlar bir Türk dizisi için gurur verici gelişmeler. Ancak artık büyük bir sorun var. Zira Destan’ı büyük bir merakla bekleyen izleyiciler tanıtım veya haber değil dizinin yayınlanacağı tarihin açıklanmasını bekliyor. Sosyal medyada tepkisini dile getiren izleyiciler artık tarihin bir an önce açıklanmasını istiyor.