Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’nda herkes eski Safiye ve Naci’yi özledi!

Masumlar Apartmanı’nda herkes eski Safiye ve Naci’yi özledi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in reyting birincisi dizisi Masumlar Apartmanı dün akşam ekranda yine fırtınalar estirdi. Gülben’le Esat evlilik için hazırlıklarını tam gaz sürdürürken izleyicinin Safiye ve Naci ilişkisinde dikkatini çeken bir ayrıntı var.

Gerçek hayat hikayelerinden uyarlanan Masumlar Apartmanı izleyicileri ekrana kitlemeye devam ediyor. Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde Gülben’in Esat’ın teklifini kabul ettiğini duyan Safiye hayal kırıklığına uğrar. Ancak bunu çözmek için bir planı vardır.

Gülben, Esat’ın teklif ettiği üzere gizlice evlenmek için hazırlıklara başlar. Safiye’nin bu durumdan haberi olduğundan haberi yoktur. Ancak bir yandan da ailesine ihanet ediyor olma düşüncesi içten içe beynini yemektedir.

Masumlar Apartmanı'nda herkes eski Safiye ve Naci'yi özledi! 11

Han cephesinde ise farklı bir savaş yaşanmaktadır. Bir yandan ailesinin sorunlarıyla uğraşan Han bir yandan da eski nişanlısı Ceylan’la yüzleşmek için artık kendini hazır hissetmektedir.

Masumlar Apartmanı’nda dün akşam bu gelişmeler yaşarken izleyicilerin bir ayrıntı gözünden kaçmadı. O da Safiye ve Naci’nin ilişkisinin artık eskisi gibi yumuşak ve saf olmayışı.

İzleyiciler, Safiye’nin kendisini olduğu gibi kabul eden tek insan olan Naci’ye kötü davranması, ilişkilerinin eski saflığını yitirmesinden bir hayli rahatsız. Ayrıca Safiye ve Naci’nin sahnelerinin artık azalması da izleyici rahatsız eden bir başka durum.

Safiye ve Naci’nin ilişkileriyle ilgili izleyici yorumlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Masumlar Apartmanı'nda herkes eski Safiye ve Naci'yi özledi! 12 Masumlar Apartmanı'nda herkes eski Safiye ve Naci'yi özledi! 13 Masumlar Apartmanı'nda herkes eski Safiye ve Naci'yi özledi! 14 Masumlar Apartmanı'nda herkes eski Safiye ve Naci'yi özledi! 15