Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İzzet Yıldızhan, depremi yaşayan birisi olarak ilk tepkisiyle dikkat çekti!

İzzet Yıldızhan, depremi yaşayan birisi olarak ilk tepkisiyle dikkat çekti!

tarafından ker_def

Seferihisar açıklarında meydana gelen ve İzmir’in Bayraklı ilçesinde yıkıma yol açan deprem felaketiyle ilgili yeni gelen bilgiler, 1999 depremini yaşayanların deneyimlerini yeniden hatırlatıyor… Şarkıcı İzzet Yıldızhan da deprem anında İzmir’deydi ve bir otelin üst katındaydı.

Şiddetli sarsıntıyı bizzat yaşayan Yıldızhan, deprem sonrasında herkesin içini kaplayan o ruh halini sosyal medyadan aktardı… Bir süredir ailesiyle birlikte İzmir’de yaşamayı tercih eden sanatçının ofisi de Bayraklı ilçesinde bulunuyor. Ofisinin hemen yanındaki binanın yıkılması ile panikleyen ünlü sanatçı, ilk olarak çocuklarının aklına geldiğini söyledi.

İşleri nedeniyle deprem sırasında otelde bulunan sanatçı, “Deprem sırasında insanın aklına tek gelen şey çocukları oluyor. O panik ve korkuyla çıkıp, onların yanına nasıl gittiğimi bir Allah bilir” diyerek aslında o anda birçok kişinin yaşadığı duyguların tercümanı oldu.

Çocuklarının hala kendisine gelemediği gerçeğini de aktaran İzzet Yıldızhan travmanın büyük olduğunu ise hala çocuklarının ağlamakta olduğunu söyleyerek ifade etti.

Kimsenin canına bir zarar gelmemesi duasında bulunan Yıldızhan, “Bu şiddetli depremde vefat eden herkesin ailelerine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Yaralılarımızın da tez zamanda sağlığına kavuşmasını diliyorum. Herkese geçmiş olsun” notuyla instagram hesabından mesaj yayınladı.

İzzet Yıldızhan, depremi yaşayan birisi olarak ilk tepkisiyle dikkat çekti! 7