Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma’da şoke etme sırası bu sefer Talat Bulut’ta

Yasak Elma’da şoke etme sırası bu sefer Talat Bulut’ta

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Yasak Elma, Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. 2 Kasım akşamı dizinin 83. bölümünü izleyeceksiniz. Diziyi izleyen herkesin artık bildiği bir gerçek var. 85. bölümde büyük olaylar yaşanacak. Bazı karakterler ayrılacak. Eda Ece de 85. bölüme dikkat çekmiş ve her hafta ekran başına izleyicilerin geçmesi için heyecanı yükselten paylaşımlarda bulunmuştu.

Sosyal medyada izleyiciler de Halit, Kaya, Kerim, Lila ve Yiğit karakterlerinin diziden ayrılmasını bekliyor. Ancak bu ayrılık nasıl yaşanacak. İşte bunun detayları önümüzdeki 2 bölümde ortaya çıkacak. Yasak Elma’nın 2 Kasım’daki 83. bölümünde Talat Bulut’un canlandırdığı Halit karakterinin büyük oyununa şahit olacaksınız.

Şahika ile el sıkışarak Yıldız’a büyük bir oyun oynayan Halit, düğün günü herkesi ters köşe yapacak.

Halit’in ölümüne doğru giden yolda hikayenin nasıl gelişeceği büyük önem taşıyor.

Yasak Elma'da şoke etme sırası bu sefer Talat Bulut'ta 10

Yavaş yavaş büyük olayların yaşanacağı 85. bölüme doğru ilerlerken, 83. bölümde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar ve yeni fotoğraflar da ortaya çıktı.

Yasak Elma'da şoke etme sırası bu sefer Talat Bulut'ta 11

İşte Yasak Elma 83. bölüm özeti:

Şahika’yla el sıkışan Halit, Şahika’nın elindeki fotoğrafları almaya çalışır.

Yasak Elma'da şoke etme sırası bu sefer Talat Bulut'ta 12

Her şeyden habersiz olan Yıldız düğün hazırlıklarıyla uğraşırken, diğer taraftan Şahika da kendince hazırlık yapmaktadır.

Halit ise ona oyun oynayan herkesten intikam almaya yemin etmiştir ve hiç kimsenin beklemediği bir hamleyle herkesi şoke eder.

Yasak Elma'da şoke etme sırası bu sefer Talat Bulut'ta 13