Ana sayfa Dizi Haberleri Kaan Urgancıoğlu yoğun bir sezona başlıyor, iki proje üst üste geliyor!

Kaan Urgancıoğlu yoğun bir sezona başlıyor, iki proje üst üste geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kaan Urgancıoğlu ilk olarak 2002 yılında Karaoğlan isimli dizide yer almıştı. Uzun yıllardır kendisine güçlü bir kariyer oluşturan oyuncu, etkileyici rolleriyle hafızalarda yer alıyor. Urgancıoğlu özellikle Kara Sevda isimli dizideki Emir karakteri ile akıllardan çıkmıyor. Bu dizinin yurt dışında yoğun şekilde satışının yapılması ile de birçok ülkede hayran kitlesi bulunuyor.

Aşk 101 isimli Netflix dizisinde Kemal karakteriyle de izlediğimiz oyuncu, bir süredir herhangi bir projede bulunmuyordu. Ancak oyuncu bu yaz iki yeni proje için anlaşma yaptı… İlk olarak önümüzdeki günlerde Aslı Enver ile birlikte Sen Yaşamaya Bak isimli filmin çekimlerinde yer alacak olan oyuncu, 5 hafta süresi planlanan sette ter dökecek.

Kaan Urgancıoğlu hayranlarını asıl heyecanlandıran proje ise geçen sezon konuşulan ama çekilmeyen Rekabet isimli dizi. Ancak dizinin isminin Yargı olarak değişti de ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş son gelişmeleri de tv100’deki haberinde aktardı.

Kaan Urgancıoğlu’nu ekranda görmeyi çok özleyen büyük bir kitle var. 2017 yılında final yapan Kara Sevda isimli diziden tam 5 yıl sonra yeniden televizyonda izleyicilerle buluşacak olan Urgancıoğlu, Kanal D ekranında farklı bir karakterle yerini alacak.

Ağustos ayında çekimlerinin başlaması beklenen Yargı dizisiyle birlikte Urgancıoğlu de yoğun bir çalışma ortamının içine girecek. İki yeni proje ile birlikte oyuncunun hayranları da heyecanla yeni gelişmeleri bekliyor.

Kaan Urgancıoğlu, pek ortalarda görünmeyen, magazinde yer almayan ve sosyal medyada da ortalıkta olmayan bir isim. Bu yüzden de hayranları her yeni projesinden gelen her bilgiyi heyecanla karşılıyor.