Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinde iki ayrılık biliyorduk, aslında toplam 5 ayrılık var!

Son Yaz dizisinde iki ayrılık biliyorduk, aslında toplam 5 ayrılık var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geride bıraktığımız sezona damgasını vuran Fox TV dizisi Son Yaz, hikayesi ve oyunculuk performansları ile o kadar çok beğenildi ki, dizi hayranları ikinci sezonun da gelecek olmasından dolayı çok mutlu.

Ali Atay, Alperen Duymaz, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ekibinde ise önemli değişimler olacağı zaten biliniyordu. Diziye sonradan katılan Olgun Toker’in sezon finalinde ayrılmasının ardından Funda Eryiğit’in canlandırdığı Canan karakterinin de öleceğinin ortaya çıkması hayranları çok üzmüştü.

“Canan’ın Son Yaz’ı” olarak sosyal medyada dizi hayranları dizinin ismi ile hikayeyi örtüştüren mesajlar paylaşırken, ayrılıkların iki oyuncu ile sınırlı kalmadığı da ortaya çıktı.

İkinci sezonu İstanbul’da geçecek olan Son Yaz dizisinde 3 yeni ismin daha ayrıldığını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Yeni gelen bilgilere göre Emre Karayel, Şebnem Dönmez ile birlikte Erdem Şanlı da artık ekipte yer almayacak.

Son Yaz dizisi hayranları heyecanla yeni sezonu beklerken hem hikayenin nasıl gelişeceğini, yeni karakterlerin kimler olacağını ve ikinci sezonun ilk sezon gibi güçlü bir anlatım diline sahip olup olmayacağını merak ediyor.