Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara ünlüleri ağırlamaya devam ediyor! Peki bu seferki misafir oyuncu kim?

Menajerimi Ara ünlüleri ağırlamaya devam ediyor! Peki bu seferki misafir oyuncu kim?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım’ın prodüksiyonluğunda çekilen ve Star TV’de yayınlanan Menajerimi Ara dizisi her bölümünde ünlü bir ismi konuk etmeye devam ediyor. Sadece oyuncuları değil farklı alanlardan ünlü isimleri de konuk oyuncu olarak ağırlayan dizinin konuğu bu kez aynı zamanda ünlü bir müzisyen.

Menajerimi ara dizisi dün akşam yayınlanan 42. bölümünde Bahtiyar Engin, Gürgen Öz ve Sinem Uslu’yu ağırlamıştı. 42. bölümde bir dargın bir barışık ilişkilerini sürdüren Dicle ve Barış cephesinde sular yine durulmadı. Dicle’nin yönetmen arkadaşı Sinan’ın Barış’ın oyunculuğuyla ilgili söylediği sözlerin ardından Barış, sinirlerine hakim olamayarak Sinan’a yumruk attı. Bununla beraber tanıtımda Kıraç ve Gülin’in el ele olması akıllarda soru işareti yarattı.

Kadrosunda Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Özge Borak ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan Menajerimi Ara dizisinin 43. bölümünde ise ünlü müzisyen ve oyuncu Cem Belevi konuk olacak.

Menajerimi Ara ünlüleri ağırlamaya devam ediyor! Peki bu seferki misafir oyuncu kim? 7

34 yaşındaki şarkıcı, söz yazarı ve oyuncu Cem Belevi, aslında müzik eğitimi aldı. İlk oyunculuk deneyimini ise 2015 yılında yayınlanan İnadına Aşk adlı diziyle gerçekleştirdi. Belevi ardından Rengarenk ve Kalk Gidelim dizilerinde rol aldı.

Menajerimi Ara dizisi hareketli konusu ve başarılı oyunculuk performanslarıyla sosyal medyanın en çok konuşulan dizilerinden biri. Reytingleri çok başarılı olmasa da sosyal medyadaki başarısı ve düşük bütçeli olması sayesinde devam eden dizinin izleyicisi özellikle Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş’ın canlandırdığı Dicle ve Barış karakterlerinin büyük hayranı.