Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde sonra Sinan Helvacı şimdi de Sen Çal Kapımı’na geliyor

Kadın dizisinde sonra Sinan Helvacı şimdi de Sen Çal Kapımı’na geliyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3 sezon izleyicilerle Fox TV ekranında buluşan Kadın dizisinin son dönemine damga vuran karakterlerden birisi de tekerlekli sandalyeye mahkum bir karaktere hayat veren Sinan Helvacı olmuştu.

Raif Aşçıoğlu karakteri ile dizilere adım atan Helvacı, Gökçe Eyüboğlu’nun canlandırdığı Ceyda karakteri ile aşk Raif’in aşkında öne çıkmıştı… Raif – Ceyda aşkı yarıda kalmış, Sinan Helvacı da 2019’da final yapan dizinin ardından ekranda başka bir yapımda görünmemişti.

Sinan Helvacı dizilere yeniden Fox TV ekranında dönüyor. Sen Çal Kapımı dizisinin ikinci sezonuna katılan 5 yeni isimden birisi de Helvacı oldu… Nasıl bir karaktere hayat vereceği merak edilen oyuncu hikayede Hande Erçel’in canlandırdığı Eda karakterinin yakın arkadaşı Burak olarak izleyicilerle buluşacak.

Dizide diğer 4 karakterin kim olduğu ve hikayede nasıl yer alacakları da ortaya çıktı.

Sina Özer dizide Eda’nın asistanı Kerem’i, Doğa Özüm Serkan’ın kuzenini, Ayşe Akın otel sahibi Deniz’i ve çocuk oyuncu Maya Başol ise Eda ile Serkan’ın 5 yaşındaki kızını canlandıracak. Ahmet Efe Metekoğlu ise Pırıl (Başak Gümülcinelioğlu) ve Engin’in (Anıl İlter) oğlu rolüne hayat verecek.