Ana sayfa Dizi Haberleri 4N1K Yeni Başlangıçlar’ın Gökhan’ı Sina Özer’e piyango gibi dizi vurdu!

4N1K Yeni Başlangıçlar’ın Gökhan’ı Sina Özer’e piyango gibi dizi vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sina Özer, oyunculuğa 2014 yılında başladı. Gurbette Aşk dizisinden sonra Aşkın Kanunu isimli yapımda Mehmet olarak ekranda yer alan Sina Özer, asıl çıkışını ise 4N1K projesi ile yaptı. 2017 ve 2018 yıllarındaki iki filmde rol alan ve Gökhan karakterini canlandıran oyuncu, ayrıca 2019’da Hekimoğlu dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştı.

4N1K projesinin dizi versiyonu olan 4N1K Yeni Başlangıçlar’da da boy gösteren oyuncu, serinin 3. filmi olan 4N1K Düğün’de de yerini aldı… Sina Özer, yeni dizi teklifi ile kariyerinde önemli bir atak yapma fırsatı elde etti.

Fox TV’de ikinci sezonu ile 9 Haziran Çarşamba günü ekrana geri dönecek olan Sen Çal Kapımı dizisinde Özer de yerini aldı.5 yeni oyuncunun katıldığı romantik komedi dizisinin ikinci sezonu 11 bölüm sürecek. Hande Erçel, son durumu geçtiğimiz günlerde açıklamış ve 50. bölümde final yapılacağını doğrulamıştı.

Final sezonunda yurt dışında da çok izlenen diziyle birlikte Sina Özer bir kez daha kendisini gösterme fırsatı bulacak. Oyuncu, Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel’in canlandırdığı Eda karakterinin asistanı Kerem olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.