Ana sayfa Sosyal Medya Kadın dizisindeki Şirin’den Kuruluş Osman’a Seray Kaya’nın ki zamanda yolculuk gibi!

Kadın dizisindeki Şirin’den Kuruluş Osman’a Seray Kaya’nın ki zamanda yolculuk gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kadın dizisinde Şirin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Seray Kaya, şimdilerde ise Kuruluş Osman dizisinde Lena karakterine hayat veriyor. İki dizi arasında muazzam bir fark var. İki karakter arasında da izleyicilerin oyuncuyu tanıyamayacağı kadar farklılık ortada… Seray Kaya adeta karakter anlamında zamanda yolculuk yapmış olacak. Dizinin ikinci sezonu ile birlikte ekibe katılan Seray Kaya, duygularını Bozdağ Film’in youtube kanalındaki röportajında anlattı.

Çok heyecanlı olduğunu belirten oyuncu, Kadın dizisindeki halini hatırlayanlar için bir hayli farklı bir imaj çiziyor… Seray Kaya, çok mutlu olduğunu vurguladı ve şöyle konuştu: “Umarım seyirci de beni sevecektir. Böyle büyük bir prodüksiyonda çalışıyor olmak bir oyuncu için gerçekten heyecan verici bir durum. Çünkü çok fazla bir deneyim içindesin. Aynı zamanda çok şey öğreniyorsun. Benim gibi bir oyuncu için de bu çok değerli, çok kıymetli bir şey.”

Diziye katıldığı için heyecanlı olduğunu röportajında da saklamayan oyuncu, gelecek bölümleri kendisinin de izleyiciler gibi merakla beklediğini dile getirdi. Seray Kaya, proje için hazırlık sürecinin de kendisi için önemine değindi.

Oyuncu, “Bu atmosfere alışmak için gerçekten çok çalışıyoruz. Hazırlanma aşamaları çok heyecanlı geçiyor. Çiftliğe gidiyoruz at binme öğreniyoruz, aksiyon derslerimiz oluyor. Onun haricinde bu atmosferde bulunmak, burayı yaşamak ayrı bir heyecan veriyor” diye konuştu.

Her şeyin güzel gittiğini ve rolün de üstesinden gelmeyi dilediğini belirten Seray Kaya, karakteri hakkında detay vermek istemedi ve sürpriz olmasını istedi. Oyuncu, “Kayı obasında bambaşka bir hatun izleyecekler. Bambaşka bir Kuruluş Osman ile geliyoruz. Yani gümbür gümbür, heyecanlıyız. Heyecanlı olsunlar” dedi.