Ana sayfa Sosyal Medya Poyraz Karayel’in Sefer’i Kanbolat Görkem Arslan, Kuruluş Osman’a da çok yakıştı!

Poyraz Karayel’in Sefer’i Kanbolat Görkem Arslan, Kuruluş Osman’a da çok yakıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Çok sevlien ve hala hafızalardan silinmeyen Poyraz Karayel dizisinin Sefer’i olarak akıllara yazılan Kanbolat Görkem Arslan, yeni sezonda Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna katıldı… Riva’daki dünya çapındaki büyük bir platoya sahip olan Kuruluş Osman setinde çok farklı bir deneyim yaşayan Arslan, yeni rolüyle de hayranlarını bir hayli şaşırtıyor.

Kuruluş Osman’a Savcı Bey karakteri ile katılan oyuncu, şimdilerde Osman Bey’in önüne geçtiği yorumları ile sosyal medyada anılıyor. Arslan’ın rolünü çok güzel canlandırdığını, sanki o kişiymiş hissiyatını izleyiciye verdiğini sosyal medya yorumlarından görebilirsiniz. Savcı Bey karakterine çok yakıştırılan oyuncu, Poyraz Karayel’den sonra yine akılda kalacak bir rolle ekrana dönmüş oldu.

Başarılı performansı ile alkış alan Kanbolat Görkem Arslan, yoğun bir emek sonucu, yıllar içinde sıkı bir çalışma ile oturtulan bir projede bulunmanın şansını yaşıyor.

Oyuncu, “Elimden geleni fazlası ile yerine getirmek için yoğun bir çaba sarf ediyorum. Set için, çok klişedir, aile ortamı var… Aslında burada karşılığı da olan bir şey. Çünkü yol arkadaşımdan edindiğim bilgiye göre yaklaşık 4. – 5. seneleri çoğunun. Bir aradalar, birlikte çalışıyorlar. Tabii ki haliyle onunda sette çok olumlu yansımaları oluyor” diye konuştu.

Set ortamında dert ve stres olmadığının altını çizen Kanbolat Görkem Arslan, hem anlayışlı hem de hoşgörülü bir atmosferde çalıştıklarının belirtti. Ünlü oyuncu, “Mutluyum burada olmakta, yeni yeni adapte oluyorum ben de sete” dedi.

Dizinin çekimleri öncesinde yapımcı Mehmet Bozdağ’ın tavsiye ettiği kitapları okuduğunu belirten oyuncu, karakterinin duygularından daha çok düşünceleri ile hareket etmeye çalışan bir karakter olduğunu söyledi.