Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinden 1,5 yıl sonra Bennu Yıldırımlar’dan dizi sürprizi!

Kadın dizisinden 1,5 yıl sonra Bennu Yıldırımlar’dan dizi sürprizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kadın dizisinde Bennu Yıldırımlar Hatice karakterine hayat vermişti ve 3. sezonun başında da karakterin ölmesi ile yapımdan erken ayrılmıştı. 1,5 yıldır setlerden uzakta olan ünlü oyuncu, yakında yeni bir dizi için sete çıkacak.

1980’li yılların sonlarından itibaren oyunculuk yapmaya başlayan Bennu Yıldırımlar, Süper Baba dizisindeki Elif karakteri ile dikkat çekmiş, ardından birçok projede kendisini göstermişti.

En çok da Yaprak Dökümü dizisindeki Fikret Tekin karakteri ile hafızalara yerleşen ünlü oyuncu, sadece sinema ve dizilerde değil, tiyatroda da güçlü oyunlarda boy gösterdi. Bennu Yıldırımlar, yüksek performansı ve duygusal karakterleri sergilemekteki ustalığı ile de biliniyor.

Umutsuz Ev Kadınları’nda Nermin, Gönül İşleri’nde Servet ve Kadın dizisinde de Hatice olarak son yıllarda üst üste başarılı projelerde bulunan oyuncu, 2021 yılında ise dijital bir dizi projesinin başrolünde bulunuyor.

Exxen platformu için hazırlıkları yapılan Olağan Şüpheliler isimli dizide Bennu Yıldırımlar ile birlikte çok etkili bir kadroyu göreceksiniz. Ceren Moray, Yasemin Allen, Bekir Aksoy, Pamir Pekin, Berk Akman, Fırat Doğruloğlu ve Hakan Eratik dizinin oyuncu kadrosu arasında bulunuyor.

Yıldırımlar, tüm ekip ile birlikte 11 Ocak’ta sete çıkacak. Oyuncu, Kadın dizisinden neredeyse 1,5yıl sonra yeniden setlerde yer alacak ve hayranları da yeni dizisini büyük bir heyecanla bekliyor.