Ana sayfa Sosyal Medya Keremcem’i yeni dizisinde hem çok sevecek hem de çok şaşıracaksınız!

Keremcem’i yeni dizisinde hem çok sevecek hem de çok şaşıracaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Geçen sezon atv ekranlarında Kimse Bilmez isimli dizide rol alan Keremcem, daha önce yer almadığı farklı bir konseptin içinde, dövüş ve aksiyon sahneleri bol bir yapımda kendini göstermişti. Romantik komedi yapımlarının aranılan isimlerinden olan Keremcem, yeni dizisiyle ise 2021 yılında adından çok söz ettirecek.

Keremcem ile Aslı Bekiroğlu’nu başrolde buluşturan Yetiş Zeynep isimli dizinin fragmanı yayınlandı. Keremcem de bu fragmanı ve dizinin afişini instagram hesabından yayınladı. Berke Acar ve Ece Dizdar’ın da rol aldığı dizi eğlenceli konusu ile dikkat çekerken, Keremcem ise yeni imajıyla herkesi şaşırtacak.

Kıvırcık saçları ve gözlükleri ile farklı bir imaja bürünen oyuncu, 6 çocuk babası ve her bir evladı ise birbirinden çok farklı. Onlara bakmak için bir dadı aranıyor ve bu kişi de Aslı Bekiroğlu olacak… İzleyicilerin gülüp, eğleneceği güzel bir yapım geliyor…

Fragmanı paylaşan Keremcem’e takipçilerinden birçok olumlu yorum geldi. 1 yıl sonra yeniden setlere dönen ama çok farklı bir karakter ve imaja bürünen oyuncu, hayranlarını da heyecanlandırdı.

“2021’in en güzel olaylarından, izlemesi bol olsun” diye mesaj bırakan Keremcem hayranları, yüksek enerjili bu projeyi merakla beklediklerini ifade ediyorlar.

Üniversite öğrencisi Zeynep, bir anda 6 çocuğun arasına düşerse neler olur neler? İşte Yetiş Zeynep dizisinin fragmanı:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Keremcem (@keremcem)’in paylaştığı bir gönderi