Ana sayfa Sosyal Medya Kadın dizisiyle parladı, kendi yolunu çizdi! Gökçe Eyüboğlu, güçlü kadınların ekrandaki temsilcisi oldu!

Kadın dizisiyle parladı, kendi yolunu çizdi! Gökçe Eyüboğlu, güçlü kadınların ekrandaki temsilcisi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yer aldığı projelerde canlandırdığı karakterlere aşık olan bir isim Gökçe Eyüboğlu… Aslında birçok izleyici onun başarısını Ceyda karakteri ile Kadın dizisinde çok net bir şekilde gördü. Bu projenin en dikkat çeken isimlerinden olan Gökçe Eyüboğlu, ard arda farklı kadın karakterleriyle de ekranda yer aldı.

Gökçe Eyüboğlu, rolü için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır. Saçını da değiştirir, gerekirse kilo da alabilir. Sabah gazetesinin youtube sayfasındaki röportajında ünlü oyuncu, “Karakterlerimi şöyle seçmeye çalışıyorum, kurgu bir karaktere aşık oluyorum. Ben, oynadığım karakterlere aşık oluyorum” diye konuştu.

Yer aldığı projelerde canlandırdığı karakterlerin dönüş geçirmeleriyle de heyecanlanan oyuncu, mesleğine aşık bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Hikayelerde bir karakterin başladığı noktadan daha sonra çok farklı bir noktaya doğru dönüşmesi halini çok seven Gökçe Eyüboğlu, bu tür rolleri de özellikle tercih ediyor.

Ünlü oyuncu, “Kendi başına ayakta kalan kadınları oynamayı seviyorum. Güçlü kadınlara ekranda daha çok yer verilmesi gerektiğine inanıyorum. Seçimlerimi buna göre yapıyorum. Dolayısıyla ben o karakterlere aşık olduktan sonra, o karakter için benden ne yapmamı istiyorlarsa, ben hepsine okey veriyorum” dedi.

Kadın dizisiyle parladı, kendi yolunu çizdi! Gökçe Eyüboğlu, güçlü kadınların ekrandaki temsilcisi oldu! 7

Gökçe Eyüboğlu, bunları yaptığı için kendisini farklı bir yerde görmediğini ve tüm oyuncuların da bu şekilde düşündüğüne inandığını da anlattı. Kadın dizisindeki başarısının ardından oyuncu; Zümrüdüanka, Fatma, Evlilik Hakkında Her Şey, Mahkum ve Behzat Ç gibi dizilerde önemli deneyimler yaşadı.

“Ben son nefesime kadar oynamak istiyorum” diyerek bu mesleğin içinde kalmaya devam edeceğini anlatan Eyüboğlu, gelecek adına da çok büyük beklentiler içinde değil.

Oyuncu, hayatındaki yolun bu olduğunu ve bu yolu yürümek dışında bir beklentisinin olmadığını, karşısına çıkan ve kendisini heyecanlandıran işlerde yer almaya devam edeceğini anlattı.

Gökçe Eyüboğlu, “Ben bu yolu yürümeye devam etmek istiyorum. Başıma ne gelirse gelsin, nelerle karşılaşırsam karşılaşayım tek dileğim bu yolu iyi niyetle, kibarlıkla, zarafetle ve cesaretle yürümeye devam edebilmeyi diliyorum” dedi.

Tekrara düşmek istemediğini ve hep farklı karakterleri canlandırmaya çaba harcadığını anlatan Gökçe Eyüboğlu, kadın teması güçlü işleri temsil etmeyi de seviyor.

Oyuncu, “Güçlü kadınların ekranda daha çok var olması gerektiğine inanıyorum, böyle bir fırsat gelirse, güçlü kadınların hikayesini anlatma fırsatı elime geçerse de hemen değerlendiriyorum” diye konuştu.