Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisiyle parlayan Gökçe Eyüboğlu yine bambaşka bir kadın karakteriyle yeniden dizi setlerinde!

Kadın dizisiyle parlayan Gökçe Eyüboğlu yine bambaşka bir kadın karakteriyle yeniden dizi setlerinde!

tarafından ker_def

Onur Tuna, Hilal Altınbilek, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Yiğit Özşener ve Serkan Keskin gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı Şahane Hayatım dizisinin bir başka önemli ismi de Gökçe Eyüboğlu oldu.

Farklı hikayesi ile hemen izleyicilerin dikkatini çeken dizinin ilk bölüm reytinglerinin iyi gelmesinde senaryonun etkisi büyük. Tabii ki başrol oyuncularının etkili isimlerden oluşması ve sosyal medya desteği ile birlikte Şahane Hayatım dizisi iyi bir başlangıç yapmış bulunuyor.

Kadın dizisinde canlandırdığı Ceyda karakteri ile milyonlarca izleyicinin ilgisini çeken ve kariyerinde büyük bir sıçrama yaşayan Gökçe Eyüboğlu, son yıllarda canlandırdı karakterler üzerinden çok konuşulan bir isim oldu.

Gökçe Eyüboğlu’nun hayranları yeniden ekrana Şahane Hayatım gibi sürpriz bir hikaye ile çıkmasından da memnun.

Oyuncu, bir sonraki sahneyi çok merak ederek senaryoyu okuduğunu ve heyecan verici olduğu için de rolü kabul ettiğini söyledi.

Gökçe Eyüboğlu, hikayede canlandırdığı Didem karakteri ile ilgili şöyle konuştu: “Didem, farklı eğitim, kültür ve ekonomik seviyeden, biraz da üçkağıtçılık yollarıyla cemiyete girmeyi başarmış; kendini olduğundan farklı göstererek de sosyetede tutunmaya çalışan bir kadın Didem. Aslında rol yapan bir karaktere hayat vermeye çalışıyorum. Ama bir yandan da yine gerçek buluyorum Didem’i. Neyse o. Nereden geldiğinin farkında, niye o camiada kalması gerektiğinin farkında. Bunun için de elinden geleni yapacak gibi duruyor şimdilik:)”

Bir dram dizisi olmasının yanı sıra aksiyon sahneleriyle de iyi bir polisiye olarak da izleyicileri etkilemesi beklenen Şahane Hayatım dizisinin seyir zevkinin iyi olacağından bahseden oyuncu, düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:

“Dram tarafı da, polisiye tarafı da entrika ve komedi tarafı da var bence hikayenin. Hayat gibi:) Bu nedenle seyircimizi yormayacağını ve güzel bir seyir zevki sunacağına inanıyorum.”