Ana sayfa Sosyal Medya Kadir Doğulu’dan ‘Aşkın Tarifi’ne duygusal veda mesajı!

Kadir Doğulu’dan ‘Aşkın Tarifi’ne duygusal veda mesajı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de ekrana gelen  Aşkın Tarifi’ dizisi dün akşam son bölümüyle izleyiciyle buluştu. Dizinin başrol oyuncusu Kadir Doğulu sosyal medya hesabından bir veda mesajı paylaştı.

Doğulu paylaşımına;  “Fırat Şef kaçar. İzleyene, yapımda emeği geçen tüm ekibe, oyuncu dostlarıma, destek olan herkese çok teşekkür ederim. Çok değerli kazanımlarım oldu, çok şey öğrendim. Yeni hikayelerde, başka karakterler ile görüşmek, kavuşmak dileği ile” yazarak izleyiciye veda etti.

Kadir Doğulu’dan ‘Aşkın Tarifi’ne duygusal veda mesajı! 8

‘Aşkın Tarifi’ dizisinde karşımıza yakışıklı bir şef olarak çıkan Kadir Doğulu’ya, ilk oyunculuk deneyimi ile Serra Arıtürk eşlik ediyordu. Ancak hem Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk çifti, hem de dizinin hikayesi, yapımı bir türlü beklenen reyting oranlarına ulaştıramadı.  Yurt dışında çalışmış Gaziantepli bir şef olan Fırat ile zengin ve güzel restoran sahibi Naz’ın hikayesini anlatan ‘Aşkın Tarifi’, 13 bölümüyle ekranlara veda etti.

Kadir Doğulu’dan ‘Aşkın Tarifi’ne duygusal veda mesajı! 9

Bugüne kadar genellikle uzun soluklu ve yüksek reytingli yapımlarda rol alan Kadir Doğulu, bu kez bir projesiyle ekrana erken veda etmek zorunda kaldı. Hayranları şimdi dört gözle yakışıklı oyuncunun yeni projesini bekliyor.