Ana sayfa Dizi Haberleri ‘Bir Zamanlar Çukurova’daki karakteri hakkında konuşan İbrahim Çelikkol, “Sürprizlerle dolu bir karakter” dedi!

‘Bir Zamanlar Çukurova’daki karakteri hakkında konuşan İbrahim Çelikkol, “Sürprizlerle dolu bir karakter” dedi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç sezondur zirvedeki yerini koruyan ATV ekranlarının çok izlenen yapımı ‘Bir Zamanlar Çukurova’ yeni sezona iddialı bir giriş yapacak. Kadrosuna, ‘Hakan Gümüşoğlu’ karakteriyle İbrahim Çelikkol’u dahil eden dizi 9 Eylül Perşembe günü sezonun ilk bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Sabah Gazetesi’nden Sonat Bahar’ın sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, karakteri ve diziye dahil olma süreci ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Her yeni proje başlangıcında olduğu gibi heyecanlı ve inançlı olduğunu söyleyen İbrahim Çelikkol, “Seyircinin 3 sezondur aşina olduğu bir iş gibi görünse de hikayenin neye dönüşeceği önemli. Hayat verdiğim karakterin buna etkisi beni heyecanlandırıyor” açıklamasını yaptı.

‘Bir Zamanlar Çukurova’daki karakteri hakkında konuşan İbrahim Çelikkol, “Sürprizlerle dolu bir karakter” dedi! 8

Çelikkol, ‘Dönem dizisiyle ekranlara dönüyorsunuz. Dönem dizilerini nasıl değerlendirirsiniz? Avantajlı yönleri nelerdir bir oyuncu için?’ sorusunu ise şu şekilde cevapladı; “ Dönem işi çekiyorsanız hikayenin geçtiği zamana bütünüyle hakim olmak gerektiğini düşünüyorum. Her dönemin değerleri bambaşka. Bunu hikayeyle ve karakterle bütünleştirmek, en titiz olunması gereken kısım.”

Oyuncu, dizinin geçtiği dönem olan 1970’lerin sonunu büyüklerinden çokça dinlediğine dikkat çekerek, “Eğer şu an o döneme dönmem gerekse bence hiç zorluk çekmem” dedi. Çelikkol o dönemin kostümleri için de, “Bence erkekler de en az kadınlar kadar özenli ve şık. Tabii ki günümüzden uzak fakat özel bir enerjisi var o zamanların” ifadesini kullandı.

‘Bir Zamanlar Çukurova’daki karakteri hakkında konuşan İbrahim Çelikkol, “Sürprizlerle dolu bir karakter” dedi! 9

İbrahim Çelikkol dizide canlandırdığı ‘Hakan Gümüşoğlu’ karakterini şu sözlerle anlattı; “’Hakan Gümüşoğlu’nu izledikçe hep beraber tanıyacak ve bence çok seveceğiz. Sürprizlerle dolu bir karakter.Hepsi bir arada bir karakter. İzleyiciyi hem güldürüp, hem sevdirip, hem de takdirini toplayacak bir çok özelliği barındırıyor.

Çekimleri Adana’da gerçekleşen dizinin ekibine kolay adapte olduğunu belirten Çelikkol; Ekip arkadaşlarım adına çok şanslıyım. Çekimlere başladığımız ilk günden beri evimden kilometrelerce uzak olmama rağmen kendimi evimdeymişim gibi hissediyorum. Onlarla çalıştığım için mutluyum. Adana’ya ise her geçen gün daha çok alışıyorum. İşim için buradayım. Bunu biliyorum ve keyfini çıkarmaya çalışıyorum” dedi.