Ana sayfa Sosyal Medya Kadir Doğulu’nun Aşkın Tarifi dizisine iki yeni oyuncu katıldı!

Kadir Doğulu’nun Aşkın Tarifi dizisine iki yeni oyuncu katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yaz aylarında yayınlanacak olan Aşkın Tarifi isimli dizinin çalışmaları devam ediyor. Yemek kültürü ağırlıklı bir yapım olacağı için Kadir Doğulu, ünlü Şef Eyüp Kemal Sevinç ile yemek provalarına geçtiğimiz hafta başlamıştı… Her bölümde yeni ve özel bir yemek tarifi de vereceğini belirten Kadir Doğulu, yeni dizisine heyecanla hazırlanıyor.

Geçen yıl Şubat ayında final yapan TRT1’deki Vuslat dizisinden bu yana 1 yıldır dinlenmekte olan Kadir Doğulu, yaz aylarında yeniden hayranlarının karşısına çıkacak. “Senaryoyu ilk okuduğumda Fırat’ın hikayesi beni çok etkiledi” diye konuşan Kadir Doğulu, Gaziantepli olan ve Fransız mutfağında uzman Fırat Karasu karakterine hayat verecek.

Tutkularından birisinin oyunculuk diğerinin ise aşçılık olduğunu anlatan Kadir Doğulu’nun yeni dizideki rol arkadaşları da bir bir belli olmaya başladı. Fırat’ın teyzesi Sultan karakterini canlandıracak olan Yasemin Conka ile anlaşma sağlandı.

Kadir Doğulu'nun Aşkın Tarifi dizisine iki yeni oyuncu katıldı! 8

NTC Medya’nın yapımcılığını üstlendiği Aşkın Tarifi dizisine bir başka ünlü isim daha katıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, en son Yarım Kalan Aşklar isimli dizide Nejat olarak izlediğimiz Cem Davran, Aşkın Tarifi’nin yeni başrollerinden birisi oldu…

Kadir Doğulu'nun Aşkın Tarifi dizisine iki yeni oyuncu katıldı! 9