Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yönünü değiştirecek oyuncu geldi!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yönünü değiştirecek oyuncu geldi!

tarafından ker_def

Çarşamba akşamlarının sevilen dram dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, son dönemde ortalama olarak tarif edilebilecek reytingler alabiliyor. Sezonun başlarında çok daha iyi oranlar elde edebilen diziye yeni bir heyecan gerekiyor.

İbrahim Çelikkol’un canlandırdığı Mehdi karakterinin gidişinin ardından, geçen hafta Gülcan Arslan Nesrin karakteri ile hikayeye renk katmıştı. Zeynep’in ablası olarak hikayeye katılan Nesrin’in entrika dolu planlarındaki yardımcısı da bu hafta izleyicilerle buluşuyor.

Fırat Doğruluoğlu, TV8’de yayınlanan OGM Pictures’ın yapımını üstlendiği Doğduğun Ev Kaderindir dizisine “Tarık” karakteriyle dahil oluyor.

Demet Özdemir’in başrolünde yer aldığı, büyük bir ilgi ile takip edilen ve sosyal medyada en çok konuşulan diziler arasında yer alan Doğduğun Ev Kaderindir’de Tarık, Nesrin karakterinin sözde abisi olarak Zeynep ve Nermin’e yardım etmek için çıkageliyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yönünü değiştirecek oyuncu geldi! 7

Tarık Aslında Kim? Uzun yıllardır Nesrin’in hayatında olan ve onun çok güvendiği sevgilisi olan Tarık, intikam planlarının bir parçası olarak “abi” rolüyle Zeynep ile Nermin’in güvenini kazanmaya çalışır.

Tarık karakterinin gelişi ile birlikte Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin hikayesinin çok farklı noktalara doğru sürüklenmesi bekleniyor. Zira Tarık ve Nesrin, Zeynep’in hayatını içinden çıkılmaz hale sokmak için yapacakları ile izleyicilere yeni bir heyecan yaşatacak.