Ana sayfa Dizi Haberleri Kahraman Babam dizisi heyecanı yaşayan Görkem Sevindik, kendini rolüne kaptırdı!

Kahraman Babam dizisi heyecanı yaşayan Görkem Sevindik, kendini rolüne kaptırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Söz dizisinde Keşanlı Mücahit karakterine hayat veren ve geniş kitleler tarafından da büyük ilgi gören Görkem Sevindik, yakında izleyicilerin karşısına Kahraman Babam isimli dizi projesi ile çıkacak. İtfaiye çavuşu Uğur karakterinde izleyeceğimiz oyuncu, hem heyecanlı hem de duygu yüklü bir hikayede başrolde bulunuyor.

Nilay Deniz ve Ushan Çakır ile birlikte başrolde yer alan Sevindik, bir motorunun çalındığını ifade etti. Daha küçük bir motosiklet ile görüntülenen oyuncu, hırsızlıktan korktuğunu da ifade etti.

İtfaiyecilerin gizli birer kahraman olduklarını ifade eden Görkem Sevindik, “Yeni bir işimiz yayına girmek üzere. Haziran’ın ilk haftası yayına girecek inşallah. Heyecanla onu bekliyoruz. Bölümleri çektik zaten, devam da ediyoruz. İnşallah yayına girdiğinde seyirci benimser, güzel tepki toplar, iyi bir reyting alırsa mutlu olacağız” diye konuştu.

Kırmızı Kamyon ismi ile aslında dizinin ilk bölümü yayınlanmış ancak düşük reyting alınca proje Haziran ayına ertelenmişti… Artık dizinin ismi Kahraman Babam oldu ve bazı düzenlemelerle değişiklikler yapma fırsatı da oluştu.

Görkem Sevindik, itfaiye teşkilatından eğitim aldıklarını da hatırlattı. Oyuncu, bu eğitimde yangınlara nasıl müdahale edildiği ve ilk müdahale konularında eğitimler aldıklarını, ayrıca sette danışmanların da kendilerine yardımcı olduğunu ifade etti.

Keyifli bir çekim süreci geçirdiklerini de anlatan oyuncu esprili olarak, “Bu saatten sonra her yangında beni arayabilirsiniz, söndürebilirim, öyle bir bilgi sahibiyim artık” dedi. Kendisini fazlasıyla rolüne kaptıran oyuncu bu sözleri elbette ki bir espri niyetiyle söyledi.

İtfaiyecileri gizli kahraman olarak nitelendiren oyuncu, teşkilata da övgülerde bulundu.

Kahraman Babam isimli Show TV dizisi 14 Haziran Pazartesi günü ilk bölümü ile ekranda olacak.