Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Çal Kapımı dizi hayranları yeni sürprize bayıldı!

Sen Çal Kapımı dizi hayranları yeni sürprize bayıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisi ilk sezonu tamamlayıp da ara verdiğinde çok düşük gelen reytingler büyük kaygı yaratmıştı. Dizinin 39. bölümüyle birlikte ara vermesi de akıllıca bir hamle olmuştu.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin hayranları dizinin yeni sezonunu da büyük bir heyecan ile bekliyor. Eda ve Serkan aşkında neler yaşanacak? Ayrıca ortada bir de sürpriz var…İkilinin bebekleri oldu. Yani Sen Çal Kapımı 2. sezonu zaman atlaması ile başlıyor. Ayşe Üner’in senaryosunu yazdığı dizinin yeni sezonu bu sürpriz gelişme ile daha renkli hale geldi.

Fox TV ekranında 9 Haziran Çarşamba akşamı yayınlanacak olan Sen Çal Kapımı dizisinin yeni sezonu merak ve heyecan ile bekleniyor. Artık ortada bir de bebek olduğuna göre dizideki olayların akışı da çok farklı olacaktır. Zaman atlaması ile birlikte dizinin yeni bir çehreye kavuşması ayrıca yeni karakterlerin de hikayeye katılması bekleniyor.

Maldivler’de ortaya çıkan Kerem Bürsin ile Hande Erçel aşkının da diziye nasıl yansıyacağını izleyiciler heyecan içinde bekliyor. Artık sevgili oldukları netleşen ikilinin her hareketi aşklarına gönderme olarak düşünülecektir.