Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı yapımcıları ve Fox TV artık bir karar verin! Zira izleyiciyi çıldırttınız!

Sen Çal Kapımı yapımcıları ve Fox TV artık bir karar verin! Zira izleyiciyi çıldırttınız!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon final yapacak mı yapmayacak mı tartışmaları süren Sen Çal Kapımı cephesinde, son aylarda öylesine hareketli günler yaşandı ki izleyiciler bile yetişmekte zorluk çekiyor.

Önce, kış aylarında reytingi düşük gelen dizinin final yapacağı konuşuldu. Bir süre belirsizlik sürdü. Ardından reytingleri kötü giden dizinin yurt dışında büyük ilgi görmesi sebebiyle devam kararı verildiği öğrenildi Sonra diziye sezonun ortasında ara verildiği duyuruldu. Bu arada başrol oyuncuları Hande Erçel’le Kerem Bürsin arasındaki aşk ortaya çıktı.

Ardından dizinin yeni sezonun yaz aylarında başlayacağı açıklandı. Herkes merakla gelişmeleri beklerken yeni sezonda zamanın beş yıl ileriye sarılacağı, dizinin kahramanları Eda ve Serkan’ın bir çocuğunun olduğu öğrenildi. Derken yeni sezonun 9 Haziran’da yayınlanmaya başlanacağı açıklandı. Sonra bu tarih 2 Haziran olarak değiştirildi. Dün de yeniden 9 Haziran tarihinin ilk bölümün yayınlanacağı gün olacağı duyuruldu.

Doğrusu izleyicinin başı döndü… Zira izleyiciler “2 Haziran mı yoksa 9 Haziran mı? Artık bir karar verin” diye sosyal medyada tepkisini ortaya koydu.

Dizinin sosyal medya hesabından yapılan son açıklamaya Sen Çal Kapımı, 9 Haziran Çarşamba saat 20:00’de Fox yayınlanacak.

Bu arada Türkiye’dekinden daha fazla yurt dışında ilgi gören Sen Çal Kapımı dizisi mayıs ayının sonunda İtalya’da da yayınlanmaya başlayacak.