Ana sayfa Dizi Haberleri Kahraman Babam dizisinden şoke eden final kararı!

Kahraman Babam dizisinden şoke eden final kararı!

tarafından ker_def

Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 10. Ev imzalı “Kahraman Babam”ın final bölümü tanıtımı yayınlandı. Kırmızı Kamyon ismi ile duyurulan dizi, itfaiyecilerin hayat hikayesini anlatan hem aksiyon hem de dram yönleri olan bir yapımdı. Mart ayında ilk kez ekrana geldikten sonra düşük reytingler olunca Haziran ayına ertelenen dizi için bu durum da çare olmadı. Reytingler çok düşük geldi ve büyük emeklerle harcanan dizi yolun sonuna geldi.

Uğur ve Yavuz’un karşı karşıya geldiği heyecan dolu tanıtımda Yonca, Emre’nin gerçek yüzünü öğreniyor. İlker’e araba çarptığı anlar korku dolu anlara sahne olurken Uğur, Yavuz’u bitirmek için harekete geçiyor. Yavuz’un ateşe verdiği binada kimlerin olduğu ise merak konusu oluyor. 26 Temmuz pazartesi akşamı saat 20.00’da yayınlanacak olan 7. bölüm ile birlikte Kahraman Babam dizisi ekrana veda edecek.

Sema Ergenekon’un senaryo süpervizörlüğünü üstlendiği; Devrim Yıldız Özdemir ve Bahar Kaya’nın kaleminin Osman Kaya’nın rejisiyle buluştuğu ‘Kahraman Babam dizisinde önemli bir oyuncu kadrosu buluşmuştu.

Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Fatih Al, Tuğçe Altuğ, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Toprak Sağlam, Sümeyye Aydoğan, Ebrar Alya Demirbilek, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Efekan Can, Melisa Akman, Uğur Arda Başkan, Hakan Altıner, Gamze Demirbilek, Yaşar Aydınlıoğlu, Mehmet Mehmetof, Kağan Uluca ve Tuğçe Karabayır gibi birçok önemli isim bir araya geldi.

İtfaiyecilerin hikayesini anlatan dizi ne yazık ki beklenen ilgiyi göremedi ve final kararı alınmak durumunda kaldı.

Kahraman Babam, final bölümüyle 26 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!