Ana sayfa Dizi Fragmanları Show TV’de üst üste iki dizi için final kararı!

Show TV’de üst üste iki dizi için final kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında dizi finallerinin şoku üst üste geldi… Kış sezonundan gelen tüm dizilerine Haziran itibari ile final yaptıran Show TV, yazlık dizilerini ekrana sürmüştü.

Ancak yaz dizileri de beklenen performansları sergileyemedi. Show TV ekranlarında yayınlanan Cam Tavanlar isimli dizinin final kararı önceki gün ortaya çıktı ve büyük bir şok yaşandı. Kubilay Aka ile Bensu Soral ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ilk 6 bölümü yayınlanmıştı. Show TV gelen düşük reytingler sonrasında 8. bölüm için final kararı verdi.

Cam Tavanlar dizisinin 28 Temmuz çarşamba günü 7. bölümü yayınlandıktan sonra 4 Ağustos Çarşamba akşamı 8. ve final bölümü ekrana gelecek. Bu gelişmenin ardından kanalın bir diğer dizisi Kahraman Babam’dan da kötü haber geldi.

İlk olarak Kırmızı Kamyon ismi ile Mart sonunda ilk bölümü yayınlanan dizi projesi, beklenen reytingleri alamayınca Haziran ayına ertelenmişti.

Kırmızı Kamyon ismi Kahraman Babam olarak değişti ve dizi Haziran ayında pazartesi akşamları yayın hayatına tekrar başladı. Ancak Ushan Çakır, Görkem Sevindik ve Nilay Deniz’in başrollerinde yer aldığı dizi için de final kararı alındı.

Show TV’den yapılan duyuruda Kahraman Babam dizisinin 26 Temmuz Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan 7. bölümü ile birlikte final yapacağı açıklandı.

Kahraman Babam dizisinin final bölümü fragmanı da paylaşıldı.

Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 10. Ev imzalı “Kahraman Babam”ın final bölümü tanıtımı yayınlandı. Uğur ve Yavuz’un karşı karşıya geldiği heyecan dolu tanıtımda Yonca, Emre’nin gerçek yüzünü öğreniyor. İlker’e araba çarptığı anlar korku dolu anlara sahne olurken Uğur, Yavuz’u bitirmek için harekete geçiyor. Yavuz’un ateşe verdiği binada kimlerin olduğu ise merak konusu oluyor.