Ana sayfa Dizi Haberleri Kalbim Yangın Yeri dizisi bu gidişle devam edebilir mi?

Kalbim Yangın Yeri dizisi bu gidişle devam edebilir mi?

tarafından ker_def

hande-soral-kalbim-yangın-yeri

Turgay Kantürk’ün Şahin’i de aynı kıvamda… İntikam için acele edilmemesi gerektiğinin bilinciyle hareket eden Şahin, konuyu yönlendiren baş kötü olarak gayet ölçülü bir karakter sundu bize. Öte yandan oğluyla arasındaki husumet de akıllarda soru işareti yaratmadı değil… Acaba diyorum, yine bir dizi klişesi olarak, burada da Volkan’ın babasının başkası çıkma ihtimali mevcut olabilir mi? Çünkü göründüğü kadarıyla Zümrüt Hanım evliliğinden pek muzdarip. Neyse bunu da bölümler ilerledikçe göreceğiz elbet.
Gelelim zurnanın zırt dediği yere…

‘KALBİM YANGIN YERİ’ BU GİDİŞE ÇOK DAYANIR MI?
FOX’un, Avşar Film imzalı işlerle yıldızı barışıktır. Nitekim Yer Gök Aşk, Lale Devri ve Karagül uzun soluklu diziler olarak kanalın yüzünü güldüren Avşar Film yapımlarından. Gerçi güzel bir iş olarak başlamakla birlikte yeterli ilgiyi göremeyen ‘Not Defteri’ de var hesapta ya… Yine de FOX-Avşar Film ilişkisinde ibre, başarıdan yana! Peki, Eylem Koza’nın yönetmen koltuğunda oturduğu; senaryosu Berfu Ergenekon, Elif Asılkefeli ve Banu Tekcam’a ait olan ‘Kalbim Yangın Yeri’ bu ilişkide nasıl bir sıfatla anılacak? Yüz güldüren mi, yoksa boşa çaba mı?
Şayet bu kadar acele davranılmayıp sezon sonu beklenseydi veya ‘Karagül’ün finaliyle boşalacak yere getirilseydi cevabımız, FOX-Avşar Film çalışmasından bir kez daha verimli sonuç alınacağı yönünde olurdu. Ancak şu aşamada bu sorunun cevabı elbette ki, dizinin dayanma gücüne ve izleyicinin dikkatini çekebilme kabiliyetine bağlı!
Mevcut günde ‘Survivor’dan arta kalan izleyicinin ‘Tatlı İntikam’ın ve ‘Hanım Köylü’nün saflıkla karışık hinlik sergileyen aşk komedilerinden veya Akıncı gibi garip karakterler yaratarak izleyicinin düşünmeden gülme potansiyelini kucaklayan ‘Kertenkele’nin çiğne çiğne bitmez içeriğinden haz ettiğini düşünürsek… Soğuk ve ağır bir başlangıçla yüzünü gösteren, düşük tempolu ‘Kalbim Yangın Yeri’nin de Show TV’deki ‘Oyunbozan’ gibi ötelenmesi kaçınılmaz. Bu engelleri aşıp ön plana çıkabilmenin yolu yok mu peki? Baştan moral çöküntüsü yaşamayıp ‘Zararın neresinden dönülse kârdır’ diyenler için var tabii.