Ana sayfa Dizi Haberleri Kalk Gidelim 29. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı… Sezon finalinde kahkaha dolu anlar!

Kalk Gidelim 29. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı… Sezon finalinde kahkaha dolu anlar!

tarafından zk zk
TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümü 9 Haziran Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan 29. bölümle sezon finali yapacak.

Başrollerinde Ufuk Özkan, Erkan Sever ve Emin Gürsoy’un oynadıkları dizinin yeni bölümünde eğlenceli anlar yaşanacak.

İşte 29. bölüm 2. tanıtımı:

Son bölümde neler yaşandı?

Kalk Gidelim 28.Bölüm Özet
Mustafa Ali, Seyfettin ve köylülerin beklediği Müsteşar en nihayetinde köye gelmiştir. Pilot köy uygulamasıyla ilgili kararı bizzat müsteşardan duymak isterler ve hiç ummadıkları sürpriz bir kararla karşılaşırlar.
Bu arada Veli’nin Mustafa Ali’nin elini öptüğü videonun gösteriminden sonra Mustafa Ali, kızı Duru’yu Veli’ye verme hususunda iyice köşeye sıkışır. Muhtar da bu durumu avantaja çevirmek için bambaşka bir yol izler. Veli ise Mustafa Ali’nin gönlünü kazanacak ticari hamlesini ilerletir.

Kalk Gidelim 29. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı... Sezon finalinde kahkaha dolu anlar! 7

KALK GİDELİM TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Mümine Nine gizemli bir şekilde eve döner ve bakar ki odalar değişmiş, kendi odasına Nurcanlar gelmiştir. Hacı Hüseyin annesinin gelmesine sevinirken evdeki herkesi Dudu’nun Şakir’e verildiğini şimdilik gizlemelerini ister. Şakir ise o gece sahura sürpriz yaparak gelir ve Mümine Nine o gece sahurda herkese bir ceza verir.

Seyfettin alengirli süt satma meselesinde Dişçisi Hale’ye verdiği ineklere bakmak için Hale’nin evine gitmek zorunda kalır ve başına türlü belalar açılır. Bu durumdan kurtulmak için ne yapacağı merak konusudur.